Waar goedheid is… daar is magie!

Cinderella-poster-trotse-moeders“Waar vriendelijkheid is, is goedheid. En waar goedheid is… daar is magie!”

Cinderella-koets-trotse-moedersOp 19 maart 2015 gaat de nieuwste Disney film Cinderella draaien in de Nederlandse bioscopen. Uiteraard kennen we de Disney versie van het bekende sprookje Assepoester, maar dan de tekenfilmversie.

Disney heeft nu echter gekozen voor een live-action film en dat belooft een indrukwekkend spektakel te worden, en niet alleen voor meisjes-die-van-prinsessen-houden, maar voor het hele gezin.

Hieronder de trailer om alvast een indruk te krijgen. Trotse Moeders zal zondag bij de Nederlandse première zijn en , zoals jullie gewend zijn, daar dezelfde dag nog verslag van uitbrengen zodat jullie ook weten hoe een gezin deze film ervaart. We kijken er naar uit!

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Het feest van tante Rita

Aanstaande zaterdag is de première van de film: het feest van tante Rita! Deze vrolijke …