Ome Opa dag in Avonturenpark Hellendoorn [verslag]

Wij mochten zaterdag een dagje naar Avonturenpark Hellendoorn om een kijkje te nemen bij de Ome Opa dag. Ome Opa is een gloednieuwe Cartoon Network-serie die op 24 mei (de dag dat wij naar Hellendoorn mochten) in premiere is gegaan.

foto (5)

Ter gelegenheid van de premiere stond er een camper klaar. De dames van de organisatie waren de camper al een klein beetje aan het versieren, zodat duidelijk was wat de bedoeling was. “UG” staat voor Uncle Grandpa, Ome Opa in het engels.

foto (4)

Vervolgens werden de verf en stiften klaar gezet…

foto (1)

En gingen de eerste kinderen enthousiast aan de slag.

foto (3)

Op het park kon je om 11.30 uur “kennismaken” met Ome Opa: het allereerste tekenfilmpje van Ome Opa werd vertoond in het theater!

foto (2)

Ome Opa is een dus een nieuwe serie die vanaf nu iedere zaterdag en zondag om 8.55 uur te zien is op Cartoon Network. Ome Opa is de magische oom én opa van iedereen op aarde. Hij reist de wereld rond om mensen te helpen en hun leven voorgoed te veranderen. De camper is Ome Opa’s magische woning op wielen. Hij kan zelf rijden en is van binnen net een eindeloos speelhuis vol vreemde en verbazingwekkende kamers. Ome Opa is mooi getekend en bevat veel kleuren, zonder schreeuwerig over te komen. Mijn zoontje van bijna 2 is er nog wat te klein voor, maar ik denk dat kinderen van een jaar of 5 tot 10 dit een erg leuke serie zullen vinden. 

En natuurlijk houden jullie nog het eindresultaat van de camper tegoed… tadaaaaaaaa:

foto

Naast de activiteiten van Ome Opa hebben wij ook nog lekker in Avonturenpark Hellendoorn rondgedoold. Ik vond het erg leuk en ook al prima geschikt voor ons zoontje van bijna 2. Er zijn behoorlijk wat activiteiten voor de kleintjes: vliegende olifantjes, rijdende vrachtwagens, een draaimolentje etc. Ook voor de grotere kinderen is er genoeg te doen; wat dacht je bijvoorbeeld van de Wildwaterbaan en het rioolrat? Avonturenpark Hellendoorn is de moeite waard om als een dagje uit te bezoeken.

 

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Jul & Julia Zomerweken bij De Julianatoren [verslag]

Zoals jullie ongetwijfeld weten, ben ik een grote fan van kinderpretpark De Julianatoren. Bijna ieder …