Een (modderig) Peppa-feest [verslag]

Sinds ik haar verteld had wat er op 23 juni op de agenda stond, vroeg mijn middelste dochter Iggy (4) iedere ochtend: ‘Hoeveel nachtjes slapen nog…?’ Tot het ein-de-lijk zover was! In de agenda stond met reuzeletters: MEET & GREET met PEPPA PIG.

Op naar Amsterdam, waar we een middag vermaakt zouden worden door Peppa en lekker konden spelen in Jeugdland. Sowieso een aanrader als speelplek voor kinderen tot een jaar of 12, maar die dag was het natuurlijk vooral een prachtige plek vanwege de aanwezigheid van de grappige en lieve Peppa.

Bij aankomst wachtte Peppa op alle kinderen met wie ze afgesproken had. Ze was wel wat verlegen natuurlijk, want iedereen kwam speciaal voor haar! Alle kinderen kregen limonade en konden verschillende kleurplaten inkleuren.

 

Daarna mocht iedereen die dat wilde met Peppa op de foto. Er werd ook flink geknuffeld, handjes geschud, gevoeld hoe zacht Peppa was en gehighfived met het varkentje.

 

Daarna was het tijd voor de speurtocht, Peppa had allemaal leuke vragen bedacht voor de kinderen. We konden zo de hele speeltuin zien, maar ook de diertjes van de kinderboerderij aaien en tegelijkertijd de vragen beantwoorden die Peppa had bedacht. Door de vragen konden we Peppa nog iets beter leren kennen en was het extra leuk om alle hoeken van Jeugdland te ontdekken.

De speurtocht eindigde in het modderbad waar de kinderen, samen met Peppa, heerlijk konden spetteren. Laarsjes aan en schone kleren mee!

 

Na het modderbad was het feest helemaal compleet: de kinderen mochten nog een keer met Peppa mee naar de VIP-ruimte. Daar kreeg iedereen een handje van Peppa en een goodiebag met allemaal leuke spulletjes.

Het was een gezellige middag! En de kinderen, zelfs de jongste van 1, hebben het nog dagen gehad over de knuffels van Peppa. Afleveringen kijken wordt vanaf nu nóg leuker 🙂

Deze gastblog is geschreven door Bonnie. Ze is getrouwd met Bram en Trotse Moeder van een drietal: Lola (bijna 15), Iggy (4) en Johannes (bijna 2)

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Wie wint een groot Peppa pakket met onze winactie?

We hadden een leuke winactie waarbij we vroegen om creatieve bijdragen die te maken hadden …

Share
Share