MyLili wikkeldoek

Screenshot 2014-11-30 at 22.00.40Iedere Trotse ouder van een baby kent dit: je wilt graag naar buiten met je kind, maar je wilt ook dat hij/zij niet afkoelt. Een baby is nog niet zo goed in staat om zichzelf warm te houden en het is belangrijk dat je je dat als ouder bewust bent. Overigens is té warm aankleden ook weer niet goed, je kindje kan de overtollige warmte ook nog niet goed kwijt, maar dat terzijde.

En dan is het herfst, of winter. In ieder geval weer waarbij je niet zonder extra “laagjes” naar buiten kunt. Bij een baby betekent dat meestal een jasje en een mutsje en vaak ook een extra dekentje. Soms, bij hele kleintjes, een kruik in de wandelwagen.

Wanneer je met de auto weggaat, komt er een ander probleem. Om naar de auto te gaan wikkel je meestal een extra dekentje om je kindje wanneer het koud is. Screenshot 2014-12-23 at 01.14.02Maar dan kom je bij de auto… En dan moet je kindje vanuit de warmte van binnen, die vastgehouden werd door het dekentje, in het autostoeltje, in de koude auto…

Ik kan het me nog goed herinneren: de deur open omdat je kindje ook nog eens veilig vastgemaakt moet worden en proberen zo snel mogelijk te zorgen dat het dekentje weer over het kindje heen kan…. En daarna, wanneer je een tijdje onderweg bent, het dekentje weer wat van je kindje afhalen omdat de auto warm genoeg is.

Met een MyLily wikkeldoek wordt het een ander verhaal. Dit is een wikkeldoek van zeer goede kwaliteit, die er niet alleen mooi uitziet en warm is, maar ook zo ontworpen dat hij in iedere situatie praktisch is. Om je kindje in mee te nemen, kun je hem-haar er comfortabel in wikkelen, ook het hoofdje kan worden bedekt, en door de verschillende flapjes en zacht klittenband op strategische plaatsen blijft je kindje gegarandeerd beschermd.

Screenshot 2014-11-30 at 22.00.06

Screenshot 2014-11-30 at 22.01.27Om met de auto te gaan zijn er op precies de goede plaatsen uitsparingen gemaakt. Daar kun je vooraf de banden van de autogordels doorheen halen, zodat je kindje direct in de warme, zachte doek geplaatst kan worden, vast kan worden gemaakt en heerlijk warm kan worden ingepakt.

Wanneer de auto warm is, maak je de doek gewoon wat meer los, dat gaat erg eenvoudig door de klittenband. Ik zou willen dat deze doek er al was toen mijn kinderen klein waren! Hoe vaak ik niet gestopt ben met de auto omdat de extra dekentjes weer op de grond waren gevallen….

Hieronder zie je een filmpje over deze doek die in drie verschillende uitvoeringen te koop is. En die drie verschillende uitvoeringen zijn alle drie volledig omkeerbaar, aan twee kanten te gebruiken dus.

Screenshot 2014-12-23 at 16.05.23

 

Wij hebben de rood/oranje-met-groene (BeeLi) doek thuis uitvoerig bekeken en getest.

Screenshot 2014-11-30 at 21.59.39

Omdat mijn eigen kinderen al “groot” zijn, heeft mijn dochter haar “baby’s” ter beschikking gesteld voor de fotoshoot en volgens haar vonden baby en babybeer het erg fijn!

Ik kan me dat direct voorstellen, zacht, warm, comfortabel. Handig voor in de reiswieg, in de box en in het autostoeltje. Deze MyLily wikkeldoeken zijn te bestellen via MyLily.com, klik hier >>>>

Screenshot 2014-12-17 at 11.42.41

Overigens zijn deze MyLily wikkeldoeken ook te personaliseren waarmee je een perfect kraamcadeau (of Kerstcadeau) hebt!

Screenshot 2014-11-30 at 22.01.17

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

4 knusse plekjes om tijd te spenderen met je familie

Het is zondagmiddag en plots staan je ouders voor de deur. Hartstikke leuk, maar waar …