Megamind

De briljante, duivelse superschurk Megamind probeert al 20 jaar om de macht op aarde in handen te krijgen, maar zijn aartsvijand, de superheld Metro Man, weet dat elke keer te voorkomen. Plotseling, wanneer Megamind weer bezig is met een van zijn slechte plannen, brengt hij Metro Man per ongeluk om het leven. Nu zit hij opeens zonder vijand…

Uit pure wanhoop besluit het kwade genie een nieuwe super-rivaal te creëren. Deze is groter, beter en sterker dan Metro Man ooit was. Maar deze nieuwe held begint al gauw zijn eigen oorlog om de wereld te vernietigen. Megamind staat nu voor een lastige keus: Kan hij zijn eigen duivelse creatie wel verslaan? Kan de slimste en slechtste man ter wereld nu eindelijk eens iets goeds doen en de held worden van zijn eigen verhaal?

Megamind: “Soms won hij, soms won ik bijna”.

Recensie
Megamind is een heerlijke film voor op de zondag. Eentje om met het hele gezin te kijken. De film oogt misschien als een echte jongensfilm, maar slaat ook zeker bij mijn dochters aan. De film heeft een goede balans in verhaal, moraal, humor en actie. Eigenlijk zoals we van Dreamworks mogen verwachten. Een film die zorgt voor de nodige spanning en sensatie, maar ook kwetsbare kanten van de hoofdrol figuren toont. Zeker één van onze toppers! En dat zegt een hoop aangezien wij echte filmfanaten zijn. Een aanrader!

Bestel hier deze DVD>>

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Win 4 vrijkaartjes voor de première van de film Berend Botje – het mysterie van het ei [winactie]

Vanaf 29 september 2021 is de bioscoopfilm Berend Botje: het mysterie van het ei te …