Casper en Emma – op jacht naar de schat [recensie]

Er is geen dag dat er geen Casper en Emma liedje wordt gezongen en filmpjes over deze twee lieve Zweedse vriendjes horen bij de weinige TV-dingen die Max (5) en Lotte (4) allebei echt leuk vinden (meestal is het Max wil Ninjago, maar Lotte liever Peppa Pig oid…). Het was dan ook gelijk groot feest toen ze op TV de preview van de nieuwe Casper en Emma film zagen, en ik vertelde dat ze hem ook gelijk mochten kijken.

De film: Casper en Emma op jacht naar de schat
Het is zomer en beste vriendjes Casper en Emma die samen op de kleuterschool zitten, brengen samen de vakantie door in het strandhuis van Emma’s opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Opeens vinden ze op het strand een oud kistje met een heuse schattenjacht begint. Het kistje blijkt nog van opa te zijn die het 65 jaar geleden heeft begraven met zijn beste vriend Alfred. Sindsdien heeft hij Alfred nooit meer gezien.

Casper en Emma volgen aanwijzing na aanwijzing en na dagen zoeken vinden ze iets heel bijzonders. Wat dat is? Dat vertel ik natuurlijk nog niet ?

De film is een leuk en grappig verhaal voor het hele gezin, precies zoals je gewend bent van Casper en Emma. Max en Lotte hebben de film helemaal afgekeken en Lotte wilde hem zelfs nog een keer kijken. Als dat geen goed teken is!

De film is een absolute aanrader voor grijze regendagen of gewoon een gezellige middag naar de bioscoop, wij zeggen: waar wacht je op?

De film: Casper en Emma op jacht naar de schat draait momenteel in de Nederlandse bioscopen en is geschikt bevonden voor alle leeftijden. Hieronder nog de trailer en algemene informatie:

Casper en Emma – op jacht naar de schat [informatie & trailer]

Share

About Kathrin de Graaf

kathrindegraaf@gmail.com'
Mijn naam is Kathrin, geboren in Duitsland maar al jaren woonachtig in Noord-Holland. Ik ben getrouwd met Pieter en de Trotse Moeder van Max (bijna 5) en Lotte (3 jaar). Sinds kort werk ik fulltime en mijn tijd thuis staat vooral in het teken van mijn gezin.

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share