Vroem! Vroem!

Kijk onder de flapjes en ontdek de voertuigen die daar verstopt zitten:de fiets, de motor, de zeppelin en nog veel meer. De prachtige foto’s van Francois Delebecque laten je zien hoe de voertuigen er echt uitzien.

Recensie:
In vroem! vroem! worden veel verschillende voertuigen weergegeven. Het boek heeft allemaal flapjes. Op deze flapjes staan zwarte silhouetten van allerlei verschillende voertuigen. Als je de flapjes open doet staan er prachtige gekleurde foto’s in.

Er staan verschillende fietsen, motoren, auto’s, boten enzovoort in. Bij elk plaatje staat bijgeschreven wat het is, maar achterin het boek staan kleinere plaatjes waar het de beurt voor je kind is om te vertellen wat voor voertuig het is.
De plaatjes verschillen in grootte, dit maakt het een speels boek.

Toen ik het boek voor de eerste keer open deed vond ik het in eerste instantie wat saai overkomen.Dit kwam door de zwart-wit bladzijdes.  Maar hoe verder ik het boek inkeek, hoe minder ik dit vond. Vroem! Vroem! is leuk voor kinderen voor verschillende leeftijden tot ongeveer 5  jaar.

Vroem! Vroem! – Francois Delebecque.
Hardcover, 20 bladzijdes, kartonboek met flapjes, uitgeverij Gottmer
Bestel dit boek hier via Bol.com >>>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Drukke dag: Kok – flapjesboek

De Vier Windstreken heeft een serie boekjes gemaakt over beroepen in dik kartonnen uitvoering. Je …

Share
Share