Vroem! Vroem!

Kijk onder de flapjes en ontdek de voertuigen die daar verstopt zitten:de fiets, de motor, de zeppelin en nog veel meer. De prachtige foto’s van Francois Delebecque laten je zien hoe de voertuigen er echt uitzien.

Recensie:
In vroem! vroem! worden veel verschillende voertuigen weergegeven. Het boek heeft allemaal flapjes. Op deze flapjes staan zwarte silhouetten van allerlei verschillende voertuigen. Als je de flapjes open doet staan er prachtige gekleurde foto’s in.

Er staan verschillende fietsen, motoren, auto’s, boten enzovoort in. Bij elk plaatje staat bijgeschreven wat het is, maar achterin het boek staan kleinere plaatjes waar het de beurt voor je kind is om te vertellen wat voor voertuig het is.
De plaatjes verschillen in grootte, dit maakt het een speels boek.

Toen ik het boek voor de eerste keer open deed vond ik het in eerste instantie wat saai overkomen.Dit kwam door de zwart-wit bladzijdes.  Maar hoe verder ik het boek inkeek, hoe minder ik dit vond. Vroem! Vroem! is leuk voor kinderen voor verschillende leeftijden tot ongeveer 5  jaar.

Vroem! Vroem! – Francois Delebecque.
Hardcover, 20 bladzijdes, kartonboek met flapjes, uitgeverij Gottmer
Bestel dit boek hier via Bol.com >>>

About Bianca

bianca.hudepol@gmail.com'

Check Also

4 tips voor een peuter die niet slaapt

Sliep je kindje heerlijk door in de babytijd, maar is dat nu in de peutertijd …