Pixelbags etui [recensie]

Screenshot 2015-01-23 at 17.07.58Creëer jouw eigen beeltenis met Pixelbags! Plaats de losse pixels op deze leuke etui om je creativiteit aan iedereen te laten zien. De etui is inclusief 60 pixels om allerlei combinaties te maken.

Recensie

Mijn dochter had een pixelbags etui voor haar verjaardag gehad en vond het erg leuk om zelf een etui te versieren. Het is dan ook een meisje wat erg veel van knutselen houdt. Maar haar grote broer vond het toch ook wel leuk. Hij is dol op het spel Minecraft en de pixelart deed hem daar direct aan denken.

Zijn lievelingskleur is groen, dus voor hem kwam het groen/grijze etui, compleet met 60 kleine pixels in huis. Dat er een doosje roze pixels bij zat, vond hij maar niks dus daar heeft hij zijn zusje blij mee gemaakt.

Screenshot 2015-01-23 at 17.08.07 Screenshot 2015-01-23 at 17.08.19

Aan de slag dus: eerst een blauw hartje, daarna met andere kleuren verder versieren. Bij het bewegen van het etui bleken de ‘pixels’ er erg makkelijk af te vallen, wat erg frustrerend was.

Screenshot 2015-01-23 at 17.08.35 Screenshot 2015-01-23 at 17.08.45

Samen hebben we eens goed gekeken en de pixels die er steeds afvielen bleken niet goed aangedrukt te zijn. Het was even puzzelen hoe je dit wel goed moest doen. Uiteindelijk bleek dat wanneer je vanaf de binnenkant de ‘rondjes’ in de pixels aandrukt, dat ze dan wel goed vast bleven zitten. Goed om te weten!!

Screenshot 2015-01-23 at 17.08.58

Erg leuk om cadeau te doen (of te krijgen), deze etuis. Ook met de slechts 60 pixels is deze al leuk te versieren en omdat de pixels ook los te maken zijn, kun je het etui steeds een andere “look” geven.

Pixelbags etui
Bekijk op bol.comPixelbags, Bergsala Enigma, 3+
Bestel de groen/grijze versie hier >>>>
Bestel de roze/grijze versie hier >>>>

Screenshot 2015-01-23 at 17.07.47

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

nijntje versiert de kerstboom

Zoals jullie misschien weten, is kerstmis in huize Trotse Moeders deels in Dick-Bruna-stijl: Kerstmis in …