Kaarten voor taalliefhebbers

kaarten-woorden-copyright-trotse-moeders-3Bijzondere Nederlandse woorden met krachtige foto’s en een uitleg in het Engels. Naomi Jansen, schrijfster en enthousiaste fotografe, ontwierp een unieke set kaarten met daarop de uitleg van woorden in de Nederlandse taal. Leuk voor postcrossers, maar zeker ook voor expats en liefhebbers van taal! De serie Words bestaat uit acht kaarten met elk een niet-alledaags woord met uitleg en is verkrijgbaar bij Cardcetera.

Bovenstaande tekst komt uit een persbericht en natuurlijk was ik na het lezen daarvan, benieuwd naar de kaarten. Ik kreeg een pakketje toegestuurd en wat zijn ze leuk! En niet alleen voor taalliefhebbers.

kaarten-woorden-copyright-trotse-moeders-1

Zelf vind ik het erg origineel: een kaart met de uitleg bij een woord. De foto erbij maakt het helemaal af, de kaarten zien er prachtig uit en er zit voor iedere gelegenheid wel een passende kaart tussen. “Dobbelen” is eens een ander soort kaart om iemand veel geluk te wensen bijvoorbeeld. “Aarzelen“, prachtig toch, wanneer je een Valentijnskaart wilt sturen, maar eigenlijk niet durft….

De kaarten met de bijzondere woorden kun je hier bestellen, los of als setje >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Foto op canvas in de slaapkamer

Een paar jaar geleden heb ik mijn slaapkamer opgeknapt. Ik heb er voor gekozen om …

Share
Share