Verwen jezelf en je gezin met #GetItCovered

Ik kende Smartphonehoesjes.nl van – ja, je raadt het al – telefoonhoesjes! Maar ze bieden naast vele verschillende hoesjes voor zelfs de nieuwste smartphones zoals het Huawei Y7 (2019) hoesje en hoesjes voor de modernste tablets zoals de iPad mini (2019) hoes nog veel meer leuke items en gadgets!

We kregen onderstaande selectie toegestuurd met items voor iedereen in het gezin!

We hebben het als volgt verdeeld:

De hippe en praktische portemonnee is voor mijn dochter.

Mijn oudste krijgt de ‘buikband’ waar zijn smartphone en nog wat andere losse spullen in kunnen wanneer hij de honden gaat uitlaten of zonder tas ergens naar toe wil. Zelf houd ik de Power Hub Cube, superhandig om ’s avonds zowel mijn telefoon en iPad als de e-reader op te kunnen laden! Mijn jongste zoon krijgt de Xtreme Speaker, een ‘coole’ bluetooth speaker waar hij superblij mee is!

Voor ‘iedereen’ zijn de spullen voor de auto: een oplader waar maar liefst 3 USB aansluitingen op zitten en een houder voor de smartphone. Verder krijgen de kinderen ieder een ‘pop-mini’ en houd ik zelf de prachtige earphones, ik vind ze echt mooi en ze zitten heerlijk.

Kortom, het hele gezin is #covered 😉 Wil jij ook kijken met welke gadgets jij je gezin blij kunt maken? Klik dan <hier> en sla je slag!

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

“Mag ik een iPhone?” Zo pak je dat aan

Kinderen komen steeds vroeger in aanraking met smartphones. Het is dan ook niet gek dat …

Share
Share