Maak er een feest van!

Samen zijn is belangrijk. Vindt ook Albert Heijn. En samen zingen hoort daarbij.

Samen kerst vieren, samen de verschillende gerechten bereiden en daarna samen gezellig tafelen. Dit jaar met kerstklassiekers als kalkoen, garnalencocktail en een soezentoren. Want die zijn weer helemaal terug. Maar groots of klein, sensationeel of simpel, het maakt Albert Heijn niet uit. Als het eten maar met liefde klaargemaakt is en er samen van genoten wordt.

Om het samen zijn van dit jaar te benadrukken, nam Albert Heijn alvast op ludieke en sympathieke manier een voorschot op de feestdagen. Precies een week voor kerst was het Koningsplein in Amsterdam het decor voor een feestelijk optreden van het Albert Heijn Kerstkoor. Vier meerstemmige kwartetten zongen, onder leiding van Ernst Daniël Smid, het toegestroomde winkelpubliek, vrolijke kerstliederen toe. Ze maakten er een heus feestje van!

Maar eerst gingen deze vier muzikale kwartetten al zingend door de straten van Amsterdam. Op herkenbare blauwe fietsen en een iconische ‘fietsmand’ verplaatsten zij zich van oost naar west en van noord naar zuid. Om vervolgens, bij wijze van finale, op het Koningsplein te eindigen. Vele nietsvermoedende voorbijgangers en het winkelend publiek werden verrast met een ‘persoonlijk’ toegezongen kerstlied.

Maar omdat deze vrolijke kerstgroet van Albert Heijn natuurlijk niet alleen voor de Amsterdammers bedoeld was, heeft Albert Heijn er een filmpje van gemaakt. Zo dat heel Nederland nu kan genieten van de warmte en de gezelligheid van het Albert Heijn Kerstkoor!

Albert Heijn wenst iedereen hele fijne feestdagen. Maak er een feest van!

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Kerst 2020

Zoals in vele huishoudens was Kerst 2020 anders dan anders in huize Trotse Moeders. Maar …