Even voorstellen: Trotse Moeder Loes

Met Trots stel ik een nieuwe blogger voor. De meeste bloggers bij Trotse Moeders ken ik niet persoonlijk, maar Loes  is voor mij geen onbekende. Ik mag me Trotse Tante noemen van deze mooie en sterke vrouw en ik ben blij dat zij ons bloggers-team komt versterken.loes-ahles

Loes stelt zichzelf voor:
Ik ben Loes. Zeer trotse moeder van een zoon van 5 jaar. Daarnaast werk ik parttime als leerkracht op een voortgezet speciaal onderwijs school (cluster 3). Ik ben dol op mijn werk.

In mijn vrije tijd onderneem ik graag nieuwe dingen. Er is hier bij ons nooit een weekend hetzelfde, op de zwemles van zaterdagochtend na. Aangezien mijn zoontje om het weekend naar zijn vader gaat is het de weekenden die hij er wel is genieten geblazen!

Toch geniet ik ook van de weekenden zonder hem. De vrije tijd die hierdoor ontstaat om met mijn vriend dingen te ondernemen zijn voor mij ook erg waardevol. Ik heb een aantal passies: tuttige theekopjes verzamelen door kringloopwinkels en rommelmarkten af te struinen, echt Italiaans ijs eten, koken, concerten en festivals en jurkjes! Ik hoop geregeld over het moeder zijn en alle andere passies, blogs te schrijven.

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Even voorstellen: Trotse pleeg- & stief Moeder Bien

Onlangs kreeg ik een mail van een enthousiaste Trotse Moeder die graag over haar leven …