Patiëntenvereniging Freya

Een kindje krijgen is helemaal niet zo vanzelfsprekend als sommige mensen denken. Als je in de medische mallemolen terechtkomt is het soms prettig te weten dat je niet de enige bent die dit door hoeft te maken.

De patiëntenvereniging Freya, verleent haar diensten en behartigt de belangen van iedereen die te maken krijgt met vruchtbaarheidsproblematiek. Ook kun je via Freya – Noordse Godin van de vruchtbaarheid – in contact komen met lotgenoten.

Helaas is ook hier de subsidiekraan fors dichtgedraaid, waardoor de vereniging straks vermoedelijk niet meer in staat is om te vechten voor een betere vergoeding van de vruchtbaarheidsbehandelingen, een betere patiëntenzorg, het aantal magazines moet worden teruggedraaid, er zal misschien zelfs personeel moeten verdwijnen en de kantoorruimte zal wellicht niet meer betaald kunnen worden.

Door al deze bezuinigingen is Freya nu op zoek naar andere inkomstenbronnen, en uiteraard naar nieuwe leden. Het is zeer belangrijk dat zij hun taken kunnen voortzetten, want wat betreft het beleid als het draait om onvruchtbaarheid heeft Freya al veel bereikt en zij kan nog veel meer bereiken. De meeste werknemers van Freya zijn vrijwilligers en iedereen die zich inzet voor Freya is een ervaringsdeskundige. Steun Freya hier.

Share

About Martine

bodrumlover1@live.nl'
Ik ben een getrouwde vrouw en trotse thuisblijfmama van een dochter geboren in juni 2010.

Check Also

Veilige foliesnijder van Orgalux [recensie]

Hoe voorzichtig je ook bent, vrijwel iedere Trotse Moeder zal zich wel eens gesneden hebben …

Share
Share