Werk in uitvoering!

De lange zomerse buitenspeeldagen zijn voorbij; het is weer tijd om binnen te spelen! En dan het liefst geen games of televisie, maar eindeloos lekker plakken, knippen, verven, kleuren, kleien, noem het maar op. Maar wie een echte creatieve uitdaging voor zijn kind wil, die ook nog eens de motorische ontwikkeling van je spruit ondersteunt, laat zijn zoon of dochter timmeren! Niet alleen de fantasie wordt met timmeren geprikkeld, ook de zelfstandigheid en handigheid wordt gestimuleerd. Maar bovenal is timmeren gewoon feest. Want wat is er nou leuker dan eerst zelf te bedenken wat je gaat maken, een kist, tafel of misschien van je bed een boomhut. Om het vervolgens helemaal zelf, volgens je eigen bouwtekeningen, in elkaar te zetten. Zelden zag je zulke timmerhelden!

Geen hamertje tik
En dan niet met plastic nijptangen of hardboard zaagjes. Geen hamertje tik of knippen in karton. Nee, hout. Werken met hout. En met echt professioneel gereedschap, zodat jouw kinderen serieus aan de slag kunnen. Grote mensen gereedschap in klein formaat (en minder scherp), maar wel van de kwaliteit, die nodig is om echt mooie dingen te maken.

Slim, handig en veilig
En dat is er nu! Toolkid is professioneel gereedschap voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Eén box bevat alles wat je nodig hebt om creatief en eindeloos te kunnen bouwen en knutselen. Het kindergereedschap is mede ontwikkeld door de Faculteit Industrieel Ontwerpen van de TU Delft, wat ervoor gezorgd heeft dat het zo is vormgegeven, dat het precies in een kinderhand past. Ook het gewicht van het gereedschap, en de afmetingen van Toolkid zijn afgestemd op kinderen. Er is zelfs rekening gehouden met links- en rechtshandigheid. En dat maakt het Toolkid gereedschap niet alleen makkelijk hanteerbaar, het sluit ook aan bij de fysieke- en motorische ontwikkeling van het kind. Er vliegt dus niets door de kamer als er een flinke hamertik uitgedeeld wordt. De spijkerhouder zorgt ervoor dat ook daadwerkelijk de spijker geraakt wordt en niet een duimpje. En met de zaaggeleider wordt het juiste plankje afgezaagd.

Slim, handig en veilig. En superleuk! Het enige wat jij nog hoeft te doen is hout kopen bij de bouwmarkt in de buurt en met een tijdschrift op de bank gaan zitten!

Bestel dit product hier>>

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Waar moet je als moeder op letten bij het kopen van nieuwe werkschoenen?

Ga je als stoere moeder aan de slag met het onderhoud aan de tuin? In …