Houten trekfiguur “Zwaan” van Dushi [recensie]

Screenshot 2014-03-12 at 08.36.34DUSHI introduceert een nieuw karakter. Onder het veelbelovende motto ‘Life is Swanderful‘, doet een prachtige Zwaan haar intrede in het assortiment. Er zijn onder andere een bijtring en een babydoekje in dit thema. Trotse Moeders kreeg het houten trekfiguur ter recensie:

Recensie:

Screenshot 2014-03-12 at 08.35.34Een trekfiguur zoals de “Zwaan” is al leuk wanneer kinderen los kunnen zitten. Door de wieltjes kunnen ze het figuurtje op en neer laten rijden. Maar echt leuk wordt het wanneer een kindje kan lopen. Ik gaf het trekfiguurtje aan een jongetje van anderhalf die al stevig los kon lopen en het was grappig om te zien hoe hij eerst achteruit probeerde te lopen, zodat hij het trekfiguur in de gaten kon houden en later doorkreeg dat hij ook gewoon vooruit kon lopen en de “Zwaan” mee kon trekken.

Zijn grote broer (bijna 4) vond het ook erg leuk, hij probeerde wat ingewikkeldere routes, met haakse bochten en rondjes. Kleine broer er eerst vrolijk achteraan en later boos omdat hij “zijn Zwaan” niet meer te pakken kreeg. Screenshot 2014-03-14 at 15.46.12Gelukkig was na een tijdje de lol voor de oudste er weer af en kon kleine broer lekker verder spelen.

De houten Zwaan ziet er prachtig uit. Zoals altijd heeft Dushi veel aandacht aan details gegeven. Wanneer je het trekfiguur “Zwaan” besteld wordt het in een mooie verpakking geleverd en is het zeer geschikt als kraamcadeau. Leuk om te geven: in eerste instantie staat het mooi in een babykamer en later heeft een kindje er veel speelplezier van.

 

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Hier ben ik! Baby’s eerste jaar [recensie]

Tegenwoordig bestaan er tientallen invulboeken voor tijdens en na je zwangerschap. Een boek waarin je …

Share
Share