Disney on Ice – Onvergetelijke Avonturen [verslag]

Jaaa Disney on Ice! Dat is echt altijd een feestje. Op vrijdagavond stapte ik met 4 kinderen (11-14 jr oud) in de auto om naar Rotterdam te gaan. Natuurlijk kwamen we in heftig verkeer terecht dus uiteindelijk net iets te laat renden we de zaal in. Net op tijd om Timon en Pumba op het ijs te zien.

Wat ik deze keer zo leuk vond is dat er zoveel verschillende Disney-verhalen voorbij kwamen. Ik zag Rapunzel, Aladdin maar ook Sneeuwwitje en de 7 dwergen en nog vele anderen. Allemaal vakkundig aan elkaar geregen door Mickey en zijn vrienden.

Na de pauze was er een grote rol voor de helden uit Frozen. Naast mij werd er door de meiden uitbundig meegezongen met de bekende liedjes. En toen Anna Prins Hans neersloeg rolden ze van de stoel van het lachen! Uiteraard was Olaf weer aanwezig als vertederende sneeuwpop!

Ik vond de voorstelling vorig jaar leuk maar dit jaar nog veeeeeel leuker. Vooral door de vele afwisseling die er in zat! Veel sprookjes, veel verschillende figuurtjes. Echt een aanrader dit jaar voor alle leeftijden!!!!

Er zijn nog tickets te koop voor enkele Disney on Ice shows, zie disneyonice.com/nl, klik hier >>>>

Hieronder nog een ander verslag van de Disney on Ice 2018 show:

Disney on Ice – onvergetelijke avonturen [verslag]

About Lisette van den Beld

lisettevdbeld@gmail.com'
Ik ben getrouwd en Trotse Moeder van 3 mooie meiden van nu 9, 13 en 17 jaar oud. Verder ben ik 4 dagen per week als leerlingbegeleider aan het werk binnen een zorgteam op een VMBO-school. Zorg voor en ontwikkeling van kinderen zijn voor mij zowel in mijn privéleven als in mijn werk heel belangrijk.

Check Also

Dit zijn de leukste Frozen spelletjes

Let it goooo, let it goooo… Wie kent Frozen niet? De Disney film waarin prinses …