Een hoofdrol in een echt sinterklaasverhaal?

Welk kind wil nou niet de held in een sinterklaas verhaal zijn. Laat je kind samen met Huggybird de hoofdrol spelen in het sinterklaasboek Huggybird en het geheime pepernotenrecept.

Het spannende avontuur van de zoektocht naar het geheime pepernotenrecept is sinds 27 oktober te verkrijgen als gepersonaliseerd leesboek via de eigen webshop van Huggybird. De lieve knuffelvogel Huggybird vindt in zijn droomkist een brief van de Hoofdpiet waarin hij om hulp vraagt. Het recept voor de pepernoten is verdwenen.

‘Beste Huggybird,
Zoals je misschien hebt gemerkt zijn onze pepernoten niet van echte vijf
december kwaliteit. Ons geheime recept is verdwenen. Bakpiet doet heel erg zijn
best, maar zonder zijn speciale recept worden de pepernoten niet lekker. We zijn
ten einde raad. Kan jij ons helpen?

Groet, Annemarie/Eva/Bobby/Thomas…..

Het boek kan gepersonaliseerd besteld worden. Dus Annemarie, Eva, Bobby, Thomas of natuurlijk de naam van je eigen kind of kleinkind speelt de rol van Hoofdpiet. Samen met Huggybird wordt het mysterie opgelost.

Online verkrijgbaar
Het voorleesboek is online verkrijgbaar in de Huggybird Shop. Naast de gepersonaliseerde versie is ook de niet-gepersonaliseerde versie verkrijgbaar.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

De leukste Lama-cadeaus [top 5]

Ineens zie je ze overal: lama’s! Lama’s als print op truien en pyjama’s, lama’s op …

Share
Share