Bracks veterclips

Twee clipjes in een pakje? Erbij staan veters getekend, zou het zo zijn wat ik denk dat het is? Beloven deze clips dat de veters niet meer zullen los gaan van de schoenen? Ik kan haast niet wachten op het voorjaar zodat de laarzen ingeruild kunnen worden voor de hippe gympen. Met Bracks!

Het zijn twee zwarte kunststof clipjes die ik heb en die kun je heel eenvoudig om je strik heen doen. Je hebt de Bracks veterclips in de kleuren zwart, wit en zwart/wit. Normaal knoop ik altijd een dubbele knoop in de veters bij mijn kinderen maar om de een of andere dubieuze wijze raken deze altijd weer los. Wel jammer dat toevallig alle drie mijn kinderen witte veters hebben, maar ik probeer ze bij de jongste van 2 jaar uit. Zij houdt ervan om veters los te trekken en valt er regelmatig over. Nu hebben de gympen wat dikke veters en is het wat lastig om de Bracks vast te maken. Maar de sluiting is gemaakt van flexibel kunststof wat je dus een beetje kunt uitrekken. Alleen merk ik wel direct dat dit wat breekbaar is. De fabrikant geeft aan dat dit van het beste materiaal gemaakt is, maar ik vrees toch dat als je vaker ze vast zult zetten met wat dikkere veters, dat dit flexibele stukje op den duur gaat breken. Als je dunnere veters hebt, dan is dit ongetwijfeld minder snel van toepassing.

De Bracks komen in ieder geval door de test! De veters laten niet los en ook mijn kind krijgt de Bracks niet van de schoenveters af gepulkt. Omdat ik ook regelmatig hardlopen en mijn veters dan ook regelmatig losraken, vind ik het ook zeker wel een oplossing voor mijn eigen sportschoenen. Vooral als je ook aan wedstrijden mee doet en losse veters dus echt niet kunnen. De Bracks zijn een super leuk idee en ook voor de prijs van € 3,95 hoef je het zeker niet te laten.

About Mirjam Bothof- de Groen

degroen.mirjam@gmail.com'
Ik ben Mirjam en de trotse moeder van 3 gezonde gezellige meiden van 5, 7 en 11 jaar. De oudste 2 wonen bij hun vader en dat gaat eigenlijk (en eindelijk!) enorm goed. Ik ben 34 jaar en ben alweer 5 jaar getrouwd met Marcel. Ik vind het erg leuk dat ik mag gaan bloggen voor Trotse Moeders en zal jullie meenemen in mijn avontuur op zoek naar mijzelf!

Check Also

Pubers en schoenen aantrekken …

Mijn oudste zoon is ruim twaalf jaar en begint al gezellig te puberen. Armen en …