Met Trotse Moeders naar de Libelle Zomerweek [winactie]

Het is weer Libelle Zomerweek, hèt event voor Trotse Moeders om met hun dochter, vriendin, moeder, zus, buurvrouw of wie-dan-ook naar toe te gaan! Ook aan minder-validen is gedacht: het event is toegankelijker dan ooit en dat geldt ook voor veel workshops.

Tijdens Libelle Zomerweek 2018 staat het strand van Almere in het teken van DISCO LOVE. In de hoofdtent op het Libelle-plein zijn fantastische optredens van bekende artiesten zoals Lange Frans, Diggy Dex en Charly Luske. Iedere dag om 17.00 uur gaat het dak eraf tijdens het Happy Hour, met bekende dj’s zoals Barry Paf en Gijs Staverman die de fijnste disconummers draaien. De optredens worden afgewisseld met daverende modeshows van bekende merken mét discomuziek.

Het thema is DISCO LOVE dus dat wordt shoppen, meezingen met bekende artiesten en genieten in een kleurrijke seventies-sfeer. En: dit jaar gaat Libelle de uitdaging aan en wordt er een recordpoging rolstoel discodansen georganiseerd. Want Libelle is er voor iedereen!

Wil jij deze week naar de Libelle Zomerweek? Zet dan onder deze foto op Instagram wie jij mee gaat nemen. Wanneer je een foto van jullie samen plaatst, maak je meer kans…..

Voor meer informatie over de Libelle Zomerweek en over het programma, klik hier >>>>

Klik hier om direct naar onze winactie op Instagram te gaan >>>>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Nationale bedankdag 2022 – wie wil jij bedanken? [Merci – winactie]

Elkaar bedanken…. dat kun je eigenlijk niet vaak genoeg doen. En dan niet het gedachtenloze …

Share
Share