Golden Nature Products Beauty Oil

Beauty Oil met extracten van rozen en theunisbloemolie geeft Mama’s vermoeide gezichtshuid een weldadige oppepper. De olie heeft een diepgaande harmoniserende werking op de gevoelige huid en geeft de huid weer een jong en strak aanzien.

Recensie
Een product dat de vermoeide huid van moeders een oppepper geeft? Dat kan eigenlijk alleen maar een ervaringsdeskundige hebben bedacht en dus bevreemd het mij ook niet te lezen dat het gezicht achter dit product inderdaad een mama is. Sarah Schwarz is moeder van Ilaya, haar dochter kampte als baby zijnde met een pijnlijk  huidje. Van alles probeerde zij, maar niets leek te helpen. Tot ze een oud familie recept vond voor zelfgemaakte zalf op basis van bijenwas. Ze maakte de zalf zelf en smeerde de huid van haar dochter in. Het bleek het middel waar ze al die tijd naar had gezocht. De bijenwas zalf was het begin van het merk Golden Nature Products. Naast diverse producten voor baby’s en kinderen, ontwikkelde ze ook deze beauty oil voor vrouwen.

De Golden Nature Products Beauty Oil kan gebruikt worden in plaats van een dag- of nachtcrème en belooft een jong en strak aanzien. Naast de verzorgende eigenschappen, is de olie ook nog eens werkzaam bij verschillende huidklachten;  zoals een onzuivere huid, acne, gecombineerde huid, pukkeltjes en een ontstoken, onregelmatige of hypersensitieve gezichtshuid. De olie is zo mild dat het ook gebruikt kan worden op de gevoelige huid rondom de ogen. Een allround product op basis van natuurlijke ingrediënten. De beauty oil bevat jojobaolie, teunisbloemolie, propolis en etherische rozenhoutolie en rozenolie. De olie zit verpakt in een opaalglazen verpakking met een handig doseerpompje. Per keer is slechts één pompje van deze olie nodig, wat maakt dat het product zuinig in gebruik is.

Zodra ik wat olie op mijn vingertoppen pomp komt er een weldadige geur van rozen tegemoet. Persoonlijk vind ik dit echt een heerlijke ontspannende geur, maar als je er niet van houdt kun je het wellicht wat te aanwezig vinden. Mijn ervaring is dat je er goed aan doet om op diverse plekken van het gelaat wat olie aan te brengen en het dan pas uitsmeert over het gezicht. Wanneer je begint met aanbrengen op één plek heb je waarschijnlijk niet voldoende aan een pompje per keer en loop je het risico van een vettig laagje op de huid. Wanneer je de dosering wat verspreid op de huid alvorens het uit te smeren, heb je daar geen last van en wordt het goed door de huid opgenomen.

Zelf heb ik geen last van een probleemhuid, dus of het effectief is tegen bijvoorbeeld acne kan ik niet beoordelen. Wel voelt mijn huid heerlijk zacht en soepel aan en zodoende kan het zeker een gezichtscrème voor de dag of nacht vervangen. Zelf gebruik ik ’s nachts liever geen smeersels op mijn gezicht, maar dat is uiteraard heel persoonlijk. De grote vraag blijft natuurlijk of ik er nu ook weer jong en strak uitzie… Tja, wat zal ik daar nu op zeggen? Laat ik het zo zeggen, mijn spiegelbeeld ziet er nog steeds hetzelfde uit en ook hebben mensen in mijn omgeving niets gezegd over mijn opeens jeugdige verschijning. Ik ga er dus maar van uit dat we die belofte met een korreltje zout moeten nemen. De geur geeft je echt wel het gevoel van een verwenmomentje voor jezelf en als je ook wat rust voor jezelf in bouwt, zul je dat stralende uiterlijk vast wel krijgen… Maar puur uit het potje komt het niet.

Share

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Hoestjesbalsem van Golden Nature Products…… Natuurlijk herstel!

Onze zoon van 8 maanden gaat sinds enige tijd naar het kinderdagverblijf.Naast alle positieve effecten …

Share
Share