Chocolade geschenk per post

Gezellige post krijgen is altijd fijn. En persoonlijk vind ik chocolade krijgen ook erg fijn. Wanneer je deze twee dingen combineert, kun je je vast voorstellen dat het prettig was om onderstaand cadeautje per post te krijgen:

Screenshot 2014-12-09 at 08.41.22

Een opsteker en een heerlijke reep Belgische chocolade als verrassing in de brievenbus. Dat maakt een dag een stuk leuker! En wat een prima idee om (onverwachts) per post zo iets leuks te laten bezorgen.

Deze verrassing is te bestellen via chocoladegeschenk.nl en behalve dat er verschillende soorten verpakkingen zijn voor de chocolade, zodat er voor de meeste gelegenheden wel een passende tekst op de reep staat, is er ook de mogelijkheid om een persoonlijke tekst toe te voegen aan het kaartje wat meegestuurd wordt.

Screenshot 2014-12-09 at 08.43.24Screenshot 2014-12-09 at 08.43.17

Mij is het krijgen van een dergelijke gepersonaliseerde reep chocolade prima bevallen (en de chocolade zelf ook….).  Wil je ook iemand op deze manier verrassen, kijk dan eens op chocoladegeschenk.nl

Screenshot 2014-12-09 at 09.03.04

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Een veelzijdig cadeau

Soms heb je een beetje hulp nodig. Je weet wel dat je iets moet doen, …

Share
Share