App: Gifwijzer

De Gifwijzer® is een bekend fenomeen en hangt bij veel gezinnen ergens in huis. Het is een handige en overzichtelijke – alfabetische – lijst met daarop de meest gekke dingen die kinderen kunnen innemen, maar dit vooral niet moeten doen. Voor de ongeruste ouder is het in tijden van nood een snel en efficiënt middel om snel te raadplegen wat je nu moet doen. Water drinken of toch melk? Onmiddellijk de dokter waarschuwen of is er niet zoveel reden tot paniek? Maar wat als je nu buiten ergens loopt en je kind snoept van die lekker uitziende besjes van een struik?

Gifwijzer altijd bij de hand
Wanneer je een iPhone of Android hebt is dit probleem nu opgelost. Tenminste, wanneer je de app. Gifwijzer® download. Zo kun je makkelijk en snel de gifwijzer raadplegen, ongeacht waar je bent. Want met maar liefst zestig foto’s van planten herken jij snel dat struikje met die lekker uitziende besjes. Maar natuurlijk kun je ook alle andere producten zien, zoals schoonmaakmiddelen. Voortaan heb jij altijd de juiste oplossing bij de hand en weet je precies wat je te doen staat!

De app. is in meerdere talen verkrijgbaar, waaronder het Nederlands. Wel is de taal die je op je scherm te zien krijgt afhankelijk van de instellingen van je iPhone, iPad of iPod. De Gifwijzer® app. is te koop voor € 3,99 in de App Store of voor € 3,35 in de Android Market.

Share

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Gratis Rode Kruis thuiscursus

Behalve Trotse Moeder en uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl, ben ik ook vrijwilliger bij het …

Share
Share