Mijn geheime invulboek; Disney-dagboek

geheim invulboek coverMijn geheime invulboek is een soort dagboek, dat een beetje gecombineerd wordt met een vriendenboekje. Meisjes kunnen hier alles in opschrijven wat voor hen belangrijk is: geheimen, verjaardagen, adressen, weetjes over vriendinnen. Maar je kan er ook foto’s in plakken en allerlei lijstjes bijhouden. Of opschrijven welke jongens je leuk vindt.

Er staan quizjes in het boek, mijn jongste van 8 vindt die over het algemeen erg leuk (er kan geen Donald Duck of Tina met vragen voorbij komen, of die worden ook aan ons gesteld, ze bedenkt ze tegenwoordig zelfs zelf …).

imageHet geheime invulboek is opgebouwd rond Violetta, de hoofdpersoon van een Disney-serie die wordt uitgezonden op Disney Channel. Violetta is een muzikaal tienermeisje dat met haar vader naar Buenos Aires verhuist, haar geboortestad.

Violetta houdt ook een dagboek bij en mijn geheime invulboek is geïnspireerd door alle lijstjes die Violetta bijhoudt. Maar Violette geeft ook tips aan de gebruiksters van het boekje, over mode en beauty en natuurlijk over de liefde.

imageMijn jongste van 8 vond het erg leuk om Mijn geheime invulboek te krijgen. Ze is nog niet echt begonnen met invullen, een beetje koudwatervrees denk ik, het is een beetje spannend.

Maar ik denk dat het erg leuk is om dit boekje in te vullen en goed te bewaren. Het wordt zo wel een leuk document voor later, om te zien wat je ook al weer zo van levensbelang vond toen je nog op de basisschool zat. Of op wie je heimelijk verliefd was en wie je beste vriendinnen waren.

Hmmm, dochterlief vanavond toch maar weer stimuleren met het boekje aan de slag te gaan! (en de datum er bij te zetten, wel zo leuk voor later!) En natuurlijk vind ik het stiekem zelf ook leuk om er eens een blik in te mogen werpen …, hopen dat dat mag!

Mijn geheime invulboek – Violetta
Dagboek, hardcover, 96 pagina’s, Deltas Centrale Uitgeverij
Bestel dit boek hier >>>>

image

Share

About Isolde

isolde@hupemail.nl'
Werkende moeder van twee dochters (11 jaar en 15 jaar) met thuis ook nog een gezellige beestenboel. Ik hou van lezen en muziek, yoga houdt me met beide benen op de grond en ik haak/maak graag de meest rare wezens in opvallende kleuren.

Check Also

Het dagboek van Renia Spiegel

Een dagboek van een pubermeisje in de Tweede Wereldoorlog. Een joods meisje, die de oorlog …

Share
Share