Nieuw TV programmablok voor kleuters

Heb je het al gezien? Vanaf half oktober is er een gloednieuw programmablok voor kinderen van 3 tot 6 jaar erbij gekomen: Cartoonito.

Dit televisie blok richt zich dus speciaal op deze pre-school groep om op een fantasierijke manier hun de wereld laten verkennen. De nadruk ligt op interactie en entertainment in een vrolijke en veilige omgeving. Het is een televisieblok waarvan ouders kunnen vertrouwen dat de programma’s kinderen juist aanmoedigen om te leren, te dansen, vrienden te maken en verhalen te vertellen.

Het zendt allerlei leuke programma’s uit, zoals Bananen in Pyjama’s en Baby Looney Tunes. Cartoonito is te zien op Boomerang. Doordeweeks om 5:30 uur, 11:00 uur en 18:00 uur en in het weekend van 6:00 tot 8:00 uur.

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Internet en TV combineren voor een persoonlijke ervaring

Met een internet en TV abonnement heb je een combinatie in huis die van televisie …

Share
Share