Veilig erop uit met een elektrische mamafiets!

Heerlijk erop uit met je kind of kinderen. Dat is iets wat je als moeder het liefst doet! Dan wil je natuurlijk wel dat dat zo comfortabel mogelijk gaat . De elektrische moederfiets van Stella biedt hiervoor uitkomst en is er voor gemaakt jou een handje te helpen. Deze mamafiets is ideaal voor de kleine afstanden, maar ook voor de wat langere fietstochtjes. Het kan namelijk nogal zwaar zijn om met je koters een heuvel te trotseren. Een steun in de rug is daarom meer dan welkom, en dat snappen wij maar al te goed. Maar wat maakt een mama fiets nou zo bijzonder? Wij vertellen je alle voordelen van de elektrische moederfiets!

De elektrische moederfiets is veilig

Wanneer je met jouw kind(eren) op pad gaat staat veiligheid natuurlijk altijd voorop. Daarbij is het belangrijk dat jij je ogen goed op de weg en de kinderen kunt houden. Bij de elektrische mamafiets heb je alle nodige bediening binnen handbereik! Het display is duidelijk leesbaar en gemakkelijk met één hand te bedienen. Door de stevige standaard staat jouw moederfiets altijd stevig en samen met het brede stuur inclusief stuurslot en de lage instap zorgt dat ervoor dat je veilig kunt opstappen.

De mamafiets biedt ondersteuning

Het kan nogal voor inspanning zorgen als je extra gewicht mee moet dragen op de fiets. Al helemaal met tegenwind wordt dat een zware klus. Met de 250 W 40 Nm fluisterstille voorwielmotor hoef je op deze elektrische mamafiets zelf niet zoveel kracht te zetten. Hierdoor zul je sneller geneigd zijn om een extra blokje om te gaan met je kinderen! Boodschappen doen, de kinderen naar school brengen, of even een lekker stukje fietsen: met de elektrische fiets wordt alles makkelijker. Ondersteuning kunnen we allemaal wel gebruiken in deze drukke tijden toch?

De elektrische moederfiets is charmant

Het zadel in combinatie met de rest van het ontwerp biedt optimaal fietscomfort, maar het oog wil natuurlijk ook wat! De kleur ‘Pearl White’ geeft de moederfiets een frisse, moderne en strakke uitstraling. Met de gesloten kettingkast en zwarte details is jouw elektrische moederfiets een echte eyecatcher. Deze kleurencombinatie maakt dat het gemakkelijk is een kinderzitje te vinden die past bij de stijl van de fiets. Wit en zwart is altijd goed en gemakkelijk te combineren met andere accessoires!

Wil je zelf ervaren hoe het is om op een elektrische moederfiets te rijden? Vraag een vrijblijvende proefrit aan!

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Elektrische moederfiets

De elektrische fiets is populairder dan ooit. Een elektrische fiets is voorzien van trapondersteuning, ook …

Share
Share