Lief! zonnespray en aftersun spray [recensie]

Screenshot 2014-05-18 at 19.55.57Al een tijdje heb ik de zonnebrand, factor 30 en de after sun van Lief! Lifestyle binnen. De verpakking ziet er vrolijk en aantrekkelijk uit, maar het weer was dat de laatste tijd niet…. Gelukkig is het nu al een aantal dagen lekker zonnig en kon ik deze producten uitproberen op de liefste proefkonijntjes ter wereld: mijn eigen kroost!

Recensie

Hoewel ze al een beetje kleur hadden door onze vakantie in Spanje, was het alweer een tijdje geleden dat de zon zo lekker scheen dat er in zomerjurkjes en shirtjes met korte mouwen in de tuin kon worden gespeeld. Maar nu was het dan zo ver, dus eerst lekker insmeren.

Screenshot 2014-05-19 at 09.51.09Dat ging erg eenvoudig met de zonnespray van Lief! Deze is speciaal voor kinderen gemaakt: hoog water resistent, UVA en UVB bescherming. We hebben factor 30 geprobeerd, in een handige spray waardoor je het prima over de lijfjes kunt verdelen voordat je echt gaat insmeren. De vloeistof is dun, maar niet zo waterig dat hij meteen op de grond begint te druppelen, laat zich goed verdelen en trekt snel in de huid.

Screenshot 2014-05-19 at 09.51.42Voor de tweeling was één keer insmeren voldoende voor een hele dag speelplezier in de tuin. Mijn oudste heeft een erg gevoelige huid en hem moest ik gedurende de dag een aantal keren opnieuw insmeren, maar dat is zo gebeurd met deze spray. Hij is niet alleen gebruiksvriendelijk en effectief, hij ruikt ook echt Lief!

Ook de aftersun spray bevalt prima. Evenals de zonnebrand is ook deze goed te verdelen en ruikt hij aangenaam. Hij wordt snel opgenomen waardoor de huid goed kan herstellen van een dagje zon.

Kortom: deze producten van Lief! lifestyle zijn gebruiksvriendelijk en effectief en behalve dat ze er lief uitzien, ruiken ze nog lekker ook! De producten van Lief! lifestyle zijn via hun eigen website te bestellen.

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Op zoek naar een budget vriendelijke reis? Zoek niet langer: ga naar de Waddeneilanden!

Nieuwe culturen ontdekken en onvergetelijke ervaringen opdoen. Het hoeft allemaal niet veel te kosten, op …

Share
Share