Bobbi viert sinterklaas

Bobbi staat heel blij te springen
en hij zingt een vrolijk lied.
Dan roept Bobbi: “Kijk daar zijn ze:
Sinterklaas en Zwarte Piet!”

Recensie:
In het boek Bobbi viert sinterklaas wordt in dichtvorm verteld over Bobbi die dingen beleeft die met sinterklaas te maken hebben. Zo zingt hij een mooi sinterklaasliedje, mag hij op het paard bij sinterklaas en ziet hij dat er pakjes voor de deur staan.

De tekeningen zijn erg herkenbaar voor kinderen. Net als alle andere Bobbi boekjes is dit ook weer een prachtig boekje! Mijn zoontje van 2 is er helemaal gek van, maar ook mijn zoontje van 4 vindt het erg leuk. Ik vind het dan ook zeker een aanrader!

Bobbi viert sinterklaas – Ingeborg Bijlsma en Monica Maas.
Hardcover, 26 pagina’s, uitgevrij Kluitman
Bestel dit boek hier via Bol.com >>>

About Bianca

bianca.hudepol@gmail.com'

Check Also

Het geheime leven van virussen

Er zullen weinig kinderen zijn die nog nooit van Corona gehoord hebben. Ze weten dat …