‘Jacques naar de stad’ wint de Vlaamse Kinderjury 2014

Screenshot 2014-05-22 at 19.01.05Tijdens het KJV-feest in Turnhout nam Harmen van Straaten begin mei de Vlaamse Kinderjury 2014 in ontvangst voor het boek Jacques naar de stad. Harmen is de vertaler van de serie en is er zeer trots op dat het boek heeft gewonnen.

Uit het volledige kinderboekenaanbod worden door de nominatielezers vijf Vlaamse auteurs gekozen en vijf buitenlandse auteurs. Duizenden kinderen en jongeren tussen de vier en zestien jaar maakten een top-10 van de boeken die in hun leeftijdscategorie vallen.

Over de schrijver Alex T. Smith: even heeft hij aan een carrière als ruimtereiziger, kok of konijn gedacht, toch besloot Alex T. Smit illustrator te worden. Hij studeerde in 2006 af aan de Coventry University. Hij woont nu in York, met zijn vriendin Jemma en zijn drie ondeugende hondjes.

Over het boek Jacques naar de stad: zie onze recensie
Bestel het boek hier >>>>

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Hallo, hallo, wie brult daar zo?

Ik ben al vaker enthousiast geweest over boeken van Harmen van Straaten en ook ditmaal …