“Gillende of huilende kinderen” op tweede plaats vakantie-ergernissen

free-clipart-mugMuggen blijken de grootste irritatie tijdens de zomervakantie. Radiostation 100% NL vroeg haar luisteraars: ‘Waar erger jij je het meest aan tijdens vakantie? Maar liefst een kwart van de respondenten gaf aan dat muggen de grootste bron van irritatie zijn.

Na de zoemende en prikkende insecten ergert 17,6 procent zich tijdens vakantie ook aan gillende of huilende kinderen. Asociale mede vakantiegangers komen met ruim 15 procent op de derde plaats als het om frustraties tijdens de zomervakantie gaat. 11,3 procent geeft aan slecht weer bij aankomst op bestemming het meest akelig te vinden. Lang in de file staan sluit met bijna 8 procent de top 5 vakantie ergernissen af.

Wat Nederlanders nog meer vervelend vinden tijdens de zomervakantie: een te warme auto, bus of trein (9,6 procent), slecht eten (8,5 procent), een koffer kwijtraken op het vliegveld (7,8 procent), het inpakken van de koffer (6,3 procent) en bijna 5 procent vindt het niet prettig overal zand tijdens en na een strandbezoek te vinden. Als minst hinderlijk wordt ‘vertraging op het vliegveld’ en ‘niet op tijd bikini-proof zijn’ genoemd.

Persoonlijk heb ik tijdens een vakantie geen last van kinderen, niet die van mezelf, en niet die van anderen. Muggen daarentegen…… En hoe zit dat met jullie? Stuur een mail naar redactie@trotsemoeders.nl om op deze resultaten te reageren of om je eigen grootste ergernissen te delen!

 

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Op zoek naar een budget vriendelijke reis? Zoek niet langer: ga naar de Waddeneilanden!

Nieuwe culturen ontdekken en onvergetelijke ervaringen opdoen. Het hoeft allemaal niet veel te kosten, op …

Share
Share