Astronauten zijn onze helden: André Kuipers Droomvlucht [recensie]

Screenshot 2014-03-27 at 19.30.25De aantrekkingskracht van gewichtloosheid was te groot. Op 21 december 2011 vertrok astronaut André Kuipers voor een tweede, lange missie naar de ruimte. Aan boord van het internationale ruimtestation ISS was hij ingenieur, arts, wetenschapper, docent en ambassadeur. Maar hij is ook echtgenoot, vader van vier kinderen en – nog altijd – een dromer. 

Recensie
Het boek van Sander Koenen is een uitstekend en vlot geschreven “biografie” over onze Nederlandse Astronaut André Kuipers.

Persoonlijk….

en informatief.

Aanrader voor iedereen die meer wil weten over André Kuipers, zijn leven en zijn ruimtemissies.

Droomvlucht, het verhaal van André Kuipers – Sander Koenen
National Geografic, gebonden, 288 pagina’s
Bestel “Droomvlucht” hier >>>>

About Dick Ahles

d.ahles@protonmail.com'
Mijn moeder noemt mij Dirk (officiële naam) maar voor de rest ben ik bekend onder Dick. Geboren in 1951 en Trotse Vader van vijf kinderen. Van twee oudere dochters Mira en Rachel heb ik al vier kleindochters. Thuis Enkhuizen, en vader van een tweeling (jongen en meisje) van 10 en een zoon van bijna 13. Ik houd dus van kinderen en heb met hen nu al heel veel meegemaakt. Leuk dus om met deze lange ervaring op TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl te bloggen.

Check Also

Disney’s ‘Lightyear’ vanaf 15 juni in de bioscoop! [première-verslag]

Opgelet stoere moeders (en vaders)! De film ‘Lightyear’ draait vanaf deze week in de bioscopen! …