Hydro Flask: voor warm en koud [review]

Bekijk op bol.com

Brrr… een RVS drinkfles. Ik moet er eigenlijk niet aan denken. Volgens mij smaakt je water dan toch echt anders. Of in ieder geval denk ik dat ik het zo ga ervaren. Maar toch wil ik wel graag de nieuwe Hydro Flask drinkflessen uitproberen, ze zien er zo leuk uit….

Ter bespreking krijg ik twee Hydro Flask flessen: een grote (voor mij) en een kleinere met een rietje (voor de kinderen). Mijn zoon roept meteen dat hij mijn drinkfles wil, want hij is al er groot en hoeft echt niet meer met een rietje… Wanneer we echter een dagje in het bos zijn, en tussendoor wat drinken, is hij vooral opgelucht dat hij met een rietje kan drinken. Geen gedoe met wespen en ander vliegend spul!

Zelf zet ik na enig aarzelen mijn Hydro Flask aan mijn lippen. Het voelt erg koud aan en het water wat ik die ochtend meegenomen heb, voelt ook koud aan. Maar er is geen bijsmaak! Het water smaakt lekker fris, zoals het bedoeld is. Dat is een meevaller!

Sinds die zomerse dag, hebben we de Hydro Flask drinkflessen veelvuldig gebruikt. Eerst vooral voor fris water, maar inmiddels vul ik mijn Hydro Flask met thee voordat ik in de auto stap, en mijn dochter gebruikt de Flask-met-rietje momenteel erg vaak omdat ze haar sleutelbeen gebroken heeft en in bed met één hand zonder te knoeien lekker sap kan drinken uit haar drinkbeker.

Behalve dat beide Hydro Flask drinkflessen van goede kwaliteit zijn (ze worden inmiddels al maanden intensief gebruikt en zien eruit als nieuw) zijn ze echt goed. Koud drinken blijft koel en warm drinken blijft warm. Urenlang!

Er zijn veel verschillende Hydro Flask drinkflessen, in verschillende kleuren, maten en uitvoeringen. Bekijk er een aantal hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Bevroren dromen [recensie]

David is een stille jongen met een voorliefde voor sneeuwkristallen. In zijn jeugd droomt hij …

Share
Share