Mini Chou Chou ‘Flory’

Screenshot 2015-04-12 at 19.37.56Lucy, Lilly, Holly, Sunny, Flory, Candy, Vicky, Ruby, Amy, Jacky, Elly, Christy, Elody, Beauty, Lucky, Gracy, Judy, Emely en Susy, zo heten de Mini Chou Chou poppen die deel uitmaken van de nieuwe Zapf Collectie speellijn. Wij kregen ter recensie Mini Chou-Chou Flory.

De creatieve Flory is een echte kunstenares. Gekleed in een rode jurk met stippen en een turkooizen cape schildert ze magische schilderijen met veren die in het hele bos bekend zijn. Ze heeft heel veel talent en zingt liedjes met prachtige uilengeluiden voor haar kleine gele uil. Haar zang- en dansoptredens zijn woudberoemd.

zapf-poppetje-flory-trotse-moeders-copyrightRecensie
Poppetjes om mee te spelen en een dierenvriendje erbij. Dat is voldoende voor een hele tijd speelplezier. Door het formaat is dit setje ook prima mee te nemen in een tasje of rugzakje tijdens een autorit of grote-mensen-visite en fantasie maakt dat er echt urenlang mee gespeeld kan worden.

Nog leuker wordt het natuurlijk wanneer je dit poppetje Flory en haar uiltje kunt combineren met anderen uit de Mini Chou Chou familie of wanneer je er een poppenhuis bij hebt, zoals wij kregen ter recensie. Deze recensie kun je hier lezen >>>>

Screenshot 2015-04-12 at 19.59.51

Maar ook als los setje is dit leuk. Ik verbaas me er altijd over hoe weinig er nodig is om met een poppetje allerlei avonturen te kunnen beleven. Mijn dochter is er kampioen in. Op de achterbank van de auto worden hele verhalen gehouden, in bed wordt er met de knuffels samen volop gebabbeld, waarbij ik af en toe oehoe tussendoor hoor, want ook het uiltje doet mee. Kortom: erg leuk!

Mini Chou-Chou Flory
Bekijk op bol.comSpeelsetje met poppetje + uiltje, 3+, Zapf Creations
Bestel dit speelgoed hier >>>>

Bekijk op bol.comHet mini Chou Chou poppenhuis inclusief poppetje en uiltje kun je hier bestellen >>>>
De recensie vind je hier >>>>

Screenshot 2015-04-12 at 20.29.45

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Hoera, fijne dag! – Brian Won

Uil vraagt haar vrienden of ze mee gaan spelen, maar krijgt steeds het zelfde antwoord: …