Schoenen en bekkeninstabiliteit

sketchers-schoenen-bekkeninstabiliteit-copyright-trotse-moeders-2Sinds mijn tweeling-zwangerschap heb ik last van bekkeninstabiliteit. Ik zit niet meer in een rolstoel en dankzij een revalidatie-traject heb ik onlangs mijn pijnstillers en krukken ook de deur uit kunnen doen, maar het blijft iets waar ik rekening mee moet houden.

Om die reden zit ik niet op nieuwe schoenen te wachten, want wanneer ik eenmaal een paar schoenen heb die goed zitten en waar ik aan gewend ben, is het dragen van een ander paar schoenen meestal een reden voor dagenlang pijn…

En toen kwamen er nieuwe schoenen binnen, van het merk Skechers, waar ik nog nooit van gehoord had. Ik kreeg de volgende informatie:

Skechers heeft sinds kort een nieuw model op de markt gebracht; de Skechers GoWalk City. Deze herfst- en winterschoen is niet alleen lekker warm door de donzen binnenkant, maar is ook nog eens voorzien van Goga Mat technologie. Dit houdt in dat de zool van hetzelfde materiaal gemaakt is als een yogamat die terugveert wanneer gewicht wordt verplaatst. Erg comfortabel dus!

Vervolgens heb ik de schoenen een tijdje in de doos laten zitten. Ze zagen er echt mooi uit (de kleur heet choc, van chocolade, wat wil je nog meer?), maar de drempel om daadwerkelijk op anders schoenen te gaan lopen was groot. Dat had ik dus niet hoeven doen, want toen ik de schoenen voor de zekerheid thuis / binnen ging uitproberen, zaten ze meteen perfect!

sketchers-schoenen-bekkeninstabiliteit-copyright-trotse-moeders-3 sketchers-schoenen-bekkeninstabiliteit-copyright-trotse-moeders-4

Het voelt alsof je op kussentjes loopt, echt heerlijk. Ik heb ze nu al een paar dagen achter elkaar gedragen, inmiddels ook buiten, en ik heb er geen pijn van gehad. Voor mij zijn dit nu echt mijn nieuwe lievelingsschoenen die ik waarschijnlijk de hele herfst en winter ga dragen. Ze zijn lekker warm, voelen zacht aan mijn voeten en sluiten goed aan. Kortom: voor mij perfect!

sketchers-schoenen-bekkeninstabiliteit-copyright-trotse-moeders-1

Skechers schoenen zijn <hier> te koop.

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Hoe houd jij jouw kind warm in de herfst?

De herfst is alweer begonnen en dat betekent dat het koude weer ook voor de …

Share
Share