Julianatoren Zomerweken [verslag]

Deze hele zomer vindt er in de Julianatoren een gloednieuw evenement plaats: De Jul en Julia Zomerweken! Er is een nieuwe show te zien in Jul en Julia Theater, waarin je vriendjes Jul en Julia verre landen gaan bezoeken en er zijn speciale Zomeravonden (zaterdag 4, 11 & 18 augustus) waarbij het park tot maar liefst 20.00 uur open is!! Iedere Zomeravond zijn er speciale shows waar je in de avond naar toe kunt en elke avond staat in het teken van een ander land.

We kregen weer een leuke uitnodiging van Trotse Moeders, we mochten met ons gezin een dagje naar Julianatoren om verslag uit te brengen van dit geweldige kinderpark. We zijn al vaker geweest en de kinderen wisten dus hoe ontzettend leuk het is en het is altijd een ‘dingetje’  om ze weer mee terug de auto in te krijgen, want het duurt ze nooit lang genoeg. Wat geweldig om te weten dat het park op deze speciale zaterdagavond tot 20.00 uur geopend is. Dan konden we in ieder geval alles bekijken en ervaren!

De rit er naartoe was jammer genoeg alles behalve het zomergevoel, dikke wolken hingen er boven ons en er viel al behoorlijk wat regen voordat we ook maar in Apeldoorn aankwamen. De sfeer leek eventjes iets bedrukter te worden, maar we lieten ons niet door de regen uit het veld slaan hadden we besloten. Zodra we bij de ingang van het park aankwamen kwam het zomerse gevoel toch wel snel terug, door het vriendelijke personeel wat je te woord staat.

Als eerste gingen we met z’n allen de Dino en Dina grot in, om vervolgens in de helicopters te stappen. Zo konden de kinderen vanuit de lucht het hele park zien en gelijk samen beslissen wat de volgende attractie zou worden. Er kwam een flinke bui aan, dus gingen we even een ‘strategisch plan’  bedenken, er zijn immers genoeg plekken waar je kunt schuilen en waar ze toch plezier kunnen hebben. Zo zijn we bij het Jul en Julia Theater terecht gekomen om de show Reis om de Wereld te zien en daarna konden ze een paar ritjes bij de carrousel maken. Een hele rij aan attracties volgde, waaronder de safaribaan, de botsautootjes, de Jul’s Bat Mouse vlucht en uiteraard de achtbaan(Jul’s Rollerskates).

Daarna hebben we ons even opgesplitst zodat de jongens naar een andere show konden. Zij wilden heel graag naar Cas de Ranger Live waar Cas op het podium stond met een echte slang!! En na afloop van de show mochten ze zelf ook met een slang op de nek op de foto, hoe cool is dat! Yuna zat ondertussen mee te dansen bij de Wild West Show van Julia en we ontmoetten elkaar weer in het Theater voor de show Het Goud van het Wilde Westen. Een spannende show waarbij Jul & Julia samen met meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin moesten proberen om het gestolen goud weer terug te vinden!

 

Natuurlijk moest er tussen alle pret en plezier door ook nog even gegeten worden en gelukkig is er in het park voldoende keus en overal zijn er restaurants en kiosks voor een lekkere snack of versnapering! Een heerlijk ijsje mocht natuurlijk niet ontbreken en ook de frietjes en kipnuggets gingen er prima in. En dan, nog net voordat we toch echt weer in de auto moesten stappen, hebben we nog een laatste rondje gedaan en konden we bij het Torenpodium nog meedoen en meedansen als afsluiting van een fantastische dag!

De zomeravonden zijn bij de entreeprijs van Julianatoren inbegrepen. Voor meer gratis extra’s, klik hier >>>>

About Mirjam Gorter

info@dubbelgeluk.com'
Ik ben de Trotse Moeder van drie jonge kinderen waaronder een j/m tweeling. Op de website van Trotse Moeders schrijf ik stukjes over mijn leuke, hectische gezinsleven. Samen met mijn man hebben we het bedrijf Dubbelgeluk Tweelingwiegen waar we tweelingwiegen verhuren en tevens leuke kraamkadootjes verkopen. www.dubbelgeluk.com

Check Also

Opening van Texas Twister – de nieuwe atrractie in De Julianatoren [verslag]

Je kent het vast wel, zo’n dag met een gouden randje. Kinderen goed gehumeurd, het …