Vaak is de gezondheid van de kinderen en het organiseren van het gezinsleven een onderwerp waarover moeders online informatie opzoeken. Moeders kunnen dan ook hun hart dan ook ophalen met de diverse applicaties op de Samsung Galaxy Tab. Een informatieve applicatie is Vitemins Minerals.

Verhoog je kennis over eten

Drie van de vier moeders gaan het internet op met een duidelijk doel voor ogen. Vaak is de gezondheid van de kinderen en het organiseren van het gezinsleven een onderwerp waarover moeders online informatie opzoeken. Dit blijkt uit een recent onderzoek van Disney Online.

Verhoog je food-iq
Deze moeders kunnen hun hart ophalen met de diverse applicaties op de Samsung Galaxy Tab. Bijvoorbeeld de informatieve applicatie Vitemins Minerals.  Het doet me denken aan een boek, wat een tijdje terug in de rubriek iLofbooks van Lof magazine stond: ‘Eet jezelf slank, mooi en gelukkig’. Strekking van het boek is: ophouden met calorieën tellen en diëten volgen, maar verhoog je food iq. Je wat? Met andere woorden: besef welke vitamine en mineralen je lichaam nodig heeft, wat ze precies doen en hoe jij (en de rest van het gezin) zo fit, gezond en energiek blijft.

Nienke Schild is webcoördinator bij Lof Media, platform voor een nieuwe generaties werkende ouders die gezin en carrière willen combineren. Zij is de laatste schakel in de keten van Mira Ahles, Trotsemoeders.nl, via het project Ideas in Movement.

Kennis over eten

About nienkes

n.schild@lofmagazine.nl'

Check Also

Het Tempelkookboek Kinderen – Lekker en gezond koken voor je kind

In Het Tempelkookboek Kinderen gaat het om het bereiden van gezonde maaltijden, in het bijzonder …