My Little Baby Born Badplezier

pop_8869Deze kleine Baby Born pop is speciaal ontworpen voor kindjes vanaf 2 jaar. Ze heeft een zacht lijfje en ze kan drinken, plassen en mag zelfs in bad. Na het badje kan je snel weer met haar spelen want je popje is binnen 30 min weer droog. Een flesje en een stoffen luiertje zijn meegeleverd.

Recensie:
Onze dochter houdt wel van poppen maar is er zeker niet mee getrouwd. Ze kan soms van die momentjes hebben maar dan liggen ze weer weken in een hoek. Na de stoffen pop kwam een pop met bewegende oogjes en kleertjes en deze was wel een erg mooie opvolger: een pop met een flesje waar écht water in kan, die kan plassen en zelfs mee in bad mag.pop_8882
De poppenmoeder liep meteen rond met haar pop, ze mocht in de wagen en de grootste pret was toch dat ze echt mee mocht in bad. Screenshot 2014-10-09 at 10.04.51Dat aspect is vooral zo leuk aan deze pop, onze dochter zat echt te stralen in bad toen de pop ook zeep op haar hoofd mocht en onder water kon duiken.

In bad mocht ze ook de fles want dat is zomaar tussendoor niet zo handig aangezien het water er aan de onderkant meteen uitloopt. Dus het is of fles geven terwijl pop op de pot zit of gewoon drinken tijdens het badderen. Mijn dochter van twee vindt het nog maar moeilijk te begrijpen dat er geen water in het drinkflesje mag als ze gewoon met de pop rondloopt in de kamer.pop_8942

Wat niet zo handig is, is dat de pop lang water sporen na laat na het badderen. Dus maar niet meteen mee slapen daarna, maar even goed ‘doorblazen’ en laten drogen.

Onze dochter vindt het allemaal prima. Het ene moment is het de slaappop, die kleertjes heeft en een luier, het volgende moment is het plassen leuk, het andere moment gaat ze samen met haar poppenkind in bad en wordt hij uitvoerig gewassen. Ik vind het een leuke aanwinst in ons poppengezin!

My Little Baby Born badplezier
Babypop, Zapf creation
Bestel deze Baby Born hier >>>>

Share

About Lara Bellis

lbellis@xs4all.nl'
Mijn naam is Lara Bellis en ik ben 31 jaar. Ik woon samen met mijn man en onze kinderen Arthur (5) en Felien (2) in Amersfoort. Naast Trotse Moeder ben ik muziektherapeut en als zelfstandige breng ik muziektherapie aan huis bij volwassenen met een verstandelijke beperking en ook aan kinderen met autisme.

Check Also

Hoe maak je je badkamer kindvriendelijk?

Een badkamer inrichten als je kinderen hebt, werkt toch iets anders. Van een wastafel met …

Share
Share