Nieuwe theatershow van Piet Piraat

Nieuwe theatershow van Piet Piraat wordt een onvergetelijk onderwateravontuur! Kleurige vissen, vrolijke dolfijnen, zwierende roggen en spannende haaien; allemaal zeedieren uit de onderwaterwereld waar velen graag een keer onderdeel van zouden willen zijn. En dat kan in de nieuwe show van Piet Piraat! De vrolijke piraat neemt in de theatershow ‘Piet Piraat en het Geheim van de Verzonken Stad’ het publiek mee naar de bodem van de zee. Door middel van 3D-effecten zwemmen de vissen om je heen terwijl Piet Piraat, Stien Struis en Berend Brokkepap je meenemen op een spannend wonderwateravontuur! De show is te zien in verschillende theaters in Nederland van 28 december 2011 tot en met 11 maart 2012.

In ‘Piet Piraat en het Geheim van de Verzonken Stad’ ontmoeten de piraten zeemeermin Arivle. Ze heeft dringend hulp nodig van onze kornuiten! Uiteraard schieten Piet Piraat en zijn vrienden haar direct te hulp en zetten daarmee zelfs hun duikboot op het spel. Maar zonder duikboot zullen ze nooit meer kunnen terugkeren naar de horizon en moeten ze voor eeuwig en altijd achterblijven in de verzonken stad… Zal het ze lukken zeemeermin Arivle te redden? En zetten ze ooit weer voet aan wal?

Tickets zijn te bestellen via See Tickets.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Theatershow Woezel en Pip op zoek naar de Sloddervos

Vol spanning reizen we af van Eindhoven naar Breda. De meiden gaan voor het eerst …