De LEGO film 2 tijdens Kinepolis Kids Weekend [verslag]

Alsof een film als De LEGO Film 2 al niet leuk genoeg is, organiseerde Kinepolis een feestelijk weekend in vele bioscopen door het hele land. Wij gingen naar Kinepolis bioscoop in Huizen, een hele prettige bioscoop met voldoende (gratis) parkeerruimte onder het gebouw. 

Bij binnenkomst werden we vlot en vooral vriendelijk geholpen en mochten we gratis limonade nemen. De bioscoop was feestelijk versierd en er was een mooi springkussen waar de kinderen zich niet alleen voorafgaande aan de film, maar ook tijdens de pauze enorm hebben vermaakt.

De film zelf was, zoals te verwachten is van een LEGO film, leuk. Met een vlot verhaal, veel actie en de kenmerkende humor. En met alle bekenden uit de eerste LEGO Movie, zoals Emmet!

Natuurlijk is het altijd een feestje om naar de film te gaan met je kind(eren), maar een Kids Weekend van Kinepolis maakt het helemaal speciaal. Zoals een van de kinderen zei: nu was het het leukste feestje van het jaar! Toen we weggingen kregen alle kinderen nog een mooie deurhanger van de helden uit de LEGO film. Super!

Kinepolis organiseert regelmatig Kids Weekend evenementen: voorafgaande aan een nieuwe kinderfilm zijn er dan een uur lang gratis activiteiten (en wij kregen zelfs gratis limonade!). Houd de website <klik hier> in de gaten voor de volgende gelegenheid, het is echt een aanrader!

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Burgers’ Zoo doet gouden greep met LEGO [verslag van een bezoek]

Stel je toch voor dat je gevraagd wordt om samen met andere LEGO fans 40 …