Disney Tsum Tsum: verzamelen en spelen

Disney Tsum-Tsum zijn kleine speelfiguurtjes die gebaseerd zijn op allerlei bekende karakters van Disney. We hadden ooit één pakketje Tsum Tsum ter recensie toegestuurd gekregen en daarmee is al veel gespeeld, maar echt leuk wordt het pas wanneer je meer speelfiguurtjes hebt. En dus werd mijn dochter op haar verjaardag verrast:

En ja, het was wat ze dacht dat het was 😉

disney-tsum-tsum-foto-copyright-trotse-moeders-1

En nu kan er gespeeld worden! Gestapeld, geruild met vriendinnen, avonturen creëren en naspelen. Halve films worden nagedaan, met stand-ins wanneer er een karakter ontbreekt. Heerlijk om te zien met hoeveel fantasie mijn kinderen zich weten te vermaken!

disney-tsum-tsum-foto-copyright-trotse-moeders-3

Ook voor Sinterklaas is dit een prima tip. Een klein pakje is echt een prima schoencadeautje. Extra leuk is dat er in de pakjes een extra Tsum Tsum verstopt zit, zodat er altijd een verrassing bij zit. En mocht Sinterklaas meerdere kinderen in één gezin verwennen met een pakje Disney Tsum Tsum, dan kunnen ze lekker samen spelen!

Tsum Tsum zijn bij de meeste speelgoedwinkels te koop. Andere producten in dit thema, zoals knuffels, puzzels en dekbedovertrekken, vind je hier >>>>

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Party Pop Teenies

Met de Party Pop Teenies wordt het elke dag een feestje. Trek, draai en pop de …