Speelrijk: spelen met al je favoriete speelgoed tijdens het Pinksterweekend

FisherPrice®, Brio, K’NEX, Hotwheels, Barbie®, PLAYMOBIL®, Nintendo® en vele andere bekende merken nemen al hun topspeelgoed mee en daar kunnen kinderen dan eindeloos mee spelen….. Hoe klinkt dat?

spelen-dansenVoor menig kind klinkt dit als een sprookje of een mooie droom, maar het kan ècht! Bij Speelrijk in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam zullen al deze merken namelijk aanwezig zijn met voldoende speelgoed om alle kinderen die langs willen komen urenlang te vermaken.

Los van dat je kinderen een heerlijk tijd hebben, is het voor jou, als ouder, ook goed om te zien wat voor soort speelgoed er allemaal is, en wat je kind nu ècht leuk vindt om langer dan eventjes mee te spelen. Want hoe vaak gebeurt het niet dat wanneer het nieuwe er af is, speelgoed ineens niet meer zo interessant is, soms zelfs al wanneer het uit de verpakking gehaald wordt. En sommig speelgoed wordt steeds maar weer opnieuw gepakt. Hier kun je zien wat jouw kind ècht leuk vindt, zonder dat je het zelf hoeft te kopen. Handig tegen dat je kind weer jarig is!

speeltuinEr wordt heerlijk weer verwacht tijdens het komende Pinksterweekend. Goed om te weten dat er ook een ruim buitenterrein is waar ook heerlijk gespeeld kan worden.

En los van al dat speelplezier is er ook nog ander vermaak: Kim-Lian van der Meij en Savanne komen zingen, Barbie® en Woezel & Pip zijn er voor een vrolijke Meet & Greet en ook Joji Na & Rachel Verdel bekend uit Vrijland treden op.

Kortom: neem eens lekker vrij van alle verplichtingen en ga heerlijk spelen met je kind(eren) bij Speelrijk.

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Living Dinosaurs [verslag]

Op de valreep (de tentoonstelling loopt nog tot 15 juni) zijn we met het hele …

Share
Share