Disney Smulfruit maakt fruit nog aantrekkelijker

Mijn eigen kinderen komen wel aan minimaal twee stuks fruit per dag. Sowieso gaat er fruit mee naar school en na school krijgen ze vaak een ‘snoepbakje’, een bakje met verschillende soorten fruit en nog wat anders lekkers. Maar zelf pakken ze ook graag een appel of een peer.

Voor kinderen die wat minder moeite hebben met fruit-eten, heeft FruitMasters iets leuks bedacht: fruit in een aantrekkelijke verpakking met allerlei extra’s zoals stickers (met een bijbehorend stickerboekje waar ook spelletjes in staan) en een spaaractie waarmee je Disney Emoji bagclips kunt sparen. Een prima idee om ouders te verleiden om meer fruit te kopen en kinderen ertoe te bewegen om extra fruit te eten.

Mijn kinderen hebben die extra stimulans niet nodig, maar ik merk wel dat ze de stickers en de Emoji bagclips wel erg leuk vinden, dus ook wij zullen nog vaker de mooi formaat appels / peren of de Elsa blauwe bessen kopen!

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Kip met appel, kokos & kerrie [recept]

‘Apple & Onion’ is een kersverse animatieserie die dagelijks om 16.55 uur exclusief te zien …