Let’s create a Dutchy digital baby boom met Bizzy Bub!

De fabrikant Moose van o.a. Little Live Pets is een ster in het creëren van snoezig speelgoed waar je vanzelf voor wilt zorgen. De Bizzy Bubs hebben jou zorg namelijk ook nodig! Deze schattige baby’s zijn bundeltjes van energie, ze hebben het dan ook veel te druk om naar bed te gaan! Iedere baby heeft haar eigen karakter en staat te springen om met je te spelen en je te laten zien wat ze allemaal kan!

Hoera! Er is een baby op komst, vol spanning zitten we te wachten tot de postbode een prachtige roze doos komt brengen. Uit de doos komt een schattige Bizzy bubs baby tevoorschijn. De beschuit met muisjes staat klaar, onze babyshower kan beginnen!

 

Bizzy bub Sneeuwvlokje
Sneeuwvlokje is 1 van de lopende Bizzy bubs. Niets is te veel voor deze avontuurlijke baby. Sneeuwvlokje mikt altijd op de top, wat er ook gebeurt. Ze blijft altijd kalm en durft zelfs soms de regels te overtreden om haar zin te krijgen. Kom maar op! Het leuke is dat mijn dochter meteen kan beginnen te spelen met Sneeuwvlokje, de batterijen zitten er namelijk al in. Ook zit er een speentje en een flesje bij. In het instructieboekje lezen we hoe we het beste op Sneeuwvlokje kunnen passen.

Zelfs voor de allerkleinste babymoeders is de Bizzy bub makkelijk te bedienen. Aan de achterkant zit de aan/uit knop. Op het buikje van onze sneeuwvlokje zit een knopje, als we daar drie keer op drukken begint ze te giechelen. Van al dat spelen krijgt Sneeuwvlokje honger, als ze haar flesje krijgt maakt ze tevreden geluidjes. Na haar flesje volgt er een tevreden boertje en wat horen we nog meer voor geluiden uit haar luiertje komen? Wat kan ze al goed lopen en wat brabbelt ze gezellig.

Mijn dochter is meteen helemaal verliefd op Sneeuwvlokje. Na het spelen krijgt Sneeuwvlokje haar speentje en valt ze tevreden bij mijn dochter op schoot in slaap.

Wat een leuk idee, deze schattige Bizzy Bub! Nu we sneeuwvlokje hebben getest zijn we ook erg benieuwd naar de andere baby’s. Zo is er Sorbetty, die graag kiekeboe met je speelt, Kitty is een kruipende Bizzy Bub en Gracie kan maar niet stil blijven staan in haar box.

Mijn dochter is hartstikke trots op haar baby en kan niet wachten om haar Sneeuwvlokje aan haar vriendinnetjes te laten zien!

Wil je ook een Bizzy Bub? Houd dan ons Instagram account in de gaten voor een prachtige winactie!

De diverse Bizzy Bubs zijn natuurlijk ook te bestellen. Tijdelijk met korting, klik hier >>>>

Nieuwsgierig naar Kitty? Kijk dan naar het artikel van OudersEnZo:

Ook Gaaf voor Kinderen kreeg een ‘Kitty’:

https://www.gaafvoorkinderen.nl/speelgoed/3859-spelen-met-schattige-baby-kitty

En bij Juf Jannie is een Fleur ‘geboren’:

Bizzy bubs van Little Live pets

Nieuwsgierig naar Sneeuwvlokje? Kijk dan hier bij Meisje Eigenwijsje:

Weer een nieuwe BABYBOOM? (+ WIN!!)

Trotse Moeder Marjolein kreeg ook een ‘Fleur’:

Let’s create a Dutchy digital baby boom met Bizzy Bub!

About Sigrid Metz

Trotse "mem" van zoon Niels (okt. 2009) en dochter Rixt (aug. 2012). Zoals de titel "mem"al aangeeft, wonen wij in friesland. Ik ben werkzaam als dierenartsassistente. Genieten doe ik van quality time met mijn gezin , maar ook van heerlijk rustig een tijdschrift lezen of leuke dingen te ondernemen met vriendinnen. Ik hoop dat jullie genieten van het lezen van mijn recensies.

Check Also

In bad met Ariël

Misschien is het meer een droom voor Trotse Vaders…. een eigen zeemeermin in je bad, …

Let’s create a Dutchy digital baby boom met Bizzy Bub!

Spannend! We verwachten gezinsuitbreiding! Vandaag ontvangen wij Fleur. 1 van de 6 Bizzy Bubs die je kan verzamelen. Als de postbode eindelijk ons roze pakketje komt bezorgen kan de babyshower beginnen!

Iedere Bizzy Bub heeft een eigen karakter
Bizzy bub popjes, zijn niet zomaar baby’s. Deze schattige baby’s hebben het veel te druk met naar bed gaan. Ze hebben veel energie en allemaal hun eigen karakter. Ze staan te springen om te spelen en te laten zien wat ze kunnen. Maar net als echte baby’s worden ze graag voorzien van een flesje. Zijn ze moe? Geef ze dan hun speentje en wil je met ze spelen, dan vinden ze kietelen heel erg leuk. Ze moeten er hard om lachen.

Fleur, onze Bizzy Bub
Wij hebben Fleur. Fleur is zo mooi als een roos en zo schattig als een babyvlinder. Ze krijgt iedere dag meer zelfvertrouwen. Dit verlegen meisje met de prachtigste ideeën wil de wereld redden. boom voor Boom. Fleur is niet alleen heel erg vrolijk, maar ze kan zelfs een beetje lopen en dansen. Schattig!
Fleur wordt geleverd met een speentje en een flesje. Ze is al voorzien van batterijen en je krijgt een instructieboekje meegeleverd.

De Bizzy Bub is al geschikt voor de kleinste poppenmoeders
De Bizzy Bub is makkelijk te bedienen. Zo vind je op haar rug een knopje voor het aan- en uitzetten. Zo is de Bizzy Bub al geschikt voor de kleinere poppenmoeders. De knop op de luier laat zien welke unieke actie je eigen Bizzy Bub kan uitvoeren.

De Bizzy Bub vind kietelen heel erg leuk. 3x keer op de kleine knop op de luier drukken zorgt voor het kieteleffect. Wederom is dit makkelijk uit te voeren, en haar lachje is erg aanstekelijk.

Net als alle andere baby’s heeft de Bizzy Bub ook soms honger. Wanneer je haar het flesje geeft hoor je smakkende geluiden. En teken dat ze tevreden is. En soms produceert haar luiertje ook wat geluid na het drinken van het flesje. Is je Bizzy Bub moe? Haar speentje biedt uitkomst. Ze zal tevreden in slaap vallen.

En zijn de poppenmoeders moe? Je Bizzybub zal tussendoor wat aandacht vragen, maar na 15 minuten in slaap vallen.
Haar wakker maken gaat heel gemakkelijk. Trek het speentje uit haar mond of kies voor de knop op de luier.

Wij hebben met de komst van Fleur echt een feestje gemaakt. Beschuit met muisjes, roze “champagne”, roze ballonnen maar bovenal heel veel plezier. Want met de komst van Fleur hebben we een altijd vrolijke, gezellige baby in huis, die voor heel wat speelplezier zorgt!

Wil je ook een Bizzy Bub? Houd dan ons Instagram account in de gaten voor een prachtige winactie!

De diverse Bizzy Bubs zijn natuurlijk ook te bestellen. Tijdelijk met korting, klik hier >>>>

Nieuwsgierig naar Kitty? Kijk dan naar het artikel van OudersEnZo:

Ook Gaaf voor Kinderen kreeg een ‘Kitty’:

https://www.gaafvoorkinderen.nl/speelgoed/3859-spelen-met-schattige-baby-kitty

En bij Juf Jannie is ook een Fleur ‘geboren’:

Bizzy bubs van Little Live pets

Nieuwsgierig naar Sneeuwvlokje? Kijk dan hier bij Meisje Eigenwijsje:

Weer een nieuwe BABYBOOM? (+ WIN!!)

Trotse Moeder Sigrid kreeg ook een ‘Sneeuwvlokje’:

Let’s create a Dutchy digital baby boom met Bizzy Bub!

About Marjolein van Beek

Wonend in de Achterhoek met mijn dochter Jasmijn (6 jaar), en mijn zoontje Daan (3 jaar), Mijn brood verdien ik als tandartsassistente. Dagelijks probeer ik een balans te vinden tussen een leuke mama zijn en een werkende vrouw te blijven. In mijn schaarse vrije tijd ga ik graag lekker op stap, trek ik me terug met een boek, of onderneem ik leuke dingen met mijn kindjes. In september 2013 bracht ik een boek uit over ontzwangeren met wellicht ooit een vervolg.....

Check Also

Eindmusical [persoonlijke blog]

Vanavond is het zover, de eindmusical van mijn dochter. Het is echt niet zo dat …