Haakfeest, haken voor kinderen

Brenda Smits heeft voor dit boek allerlei vrolijke haakwerkjes gemaakt voor jongens en meisjes. Leuke knuffels, tasjes, kussens en hoesjes. Leuk voor volwassenen om voor kinderen te haken, en met een beetje hulp, voor kinderen om zelf te haken. Een lampenkap met een krokodil, een kussen met een giraf of een placemat met een lieveheersbeestje; in dit vrolijke boek staan ze allemaal beschreven, klaar om gehaakt te worden!

Recensie
In Haakfeest, haken voor kinderen staan tal van leuke figuurtjes en dingen om zelf te haken. Denk bijvoorbeeld aan knuffels,een schilderijtje of een placemat haken. Voorin het boek staan duidelijke tips en technieken beschreven, zodat iedereen zelf alles uit het boek kan gaan maken. Ik denk dat kinderen vanaf  8 jaar, zelf met het boek bezig kunnen gaan. Alhoewel ze dan nog wel zo nu en dan wat hulp nodig zullen hebben.

Uiteraard heeft Brenda Smits alles zelf voorgehaakt en hier heeft ze prachtige foto’s van gemaakt voor in het boek. Zelf haak ik helemaal nooit. Maar met het zien van de voorbeelden in dit boek, denk ik dat ik toch maar eens wat ga proberen te haken. Eerst iets makkelijks, en als dat goed gaat dan ga ik wat moeilijker figuurtjes proberen. Met de duidelijke beschrijvingen erbij, zal dat toch moeten lukken.

Haken voor kinderen – Brenda Smits
Haakboek, paperback, 48 pagina’s, Forte
Klik hier om dit boek te bestellen via Bol.com >>>

Lees ook:
Ik leer haken
Breien voor baby’s
Hippe kinderkleding zelfgemaakt

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Meer kanthaken [recensie]

In de opvolger van het succesvolle ‘Kanthaken’, laat Sascha Blase-Van Wagtendonk (bekend van het blog …