Woezel & Pip Show in de Julianatoren [verslag]

De Julianatoren in Apeldoorn is een pretpark dat zich richt op gezinnen met kinderen tot ongeveer twaalf jaar. Voor zowel de allerkleinsten als de grotere kinderen is hier voldoende te doen. Naast de ruim 60 attracties en speelplaatsen zijn er ook vaak verschillende evenementen te zien.

Van 14 juli tot en met 17  augustus kun je als bezoeker gratis genieten van de Woezel & Pip Show die vier keer per dag te zien is! P1030891

Recensie:

Wanneer mijn dochter hoort dat we een dagje naar Julianatoren mogen is ze direct enthousiast. Voor mijzelf is het al een paar jaar geleden dat ik er voor het laatst was, maar zij is er later nog met een kinderfeestje geweest. Toch was het ook voor haar alweer een jaar geleden en dus stond ze te trappelen om er heen te gaan.

Toen ze hoorde dat we voor de Woezel & Pip Show er heen gingen, keek ze me met een vreemd gezicht aan. “Dat is voor kleine kinderen, mama!”  Maar goed, je moet er wat voor over hebben om op verzoek een dagje pretpark te mogen bezoeken, dus vooruit… Ze nam de show van deze hondjes dan maar voor lief 😉

P1030862De eerste dag van haar zomervakantie stond een bezoekje aan dit park gepland en een vriendinnetje en haar zusje en moeder gingen gezellig met ons mee. Een tropisch warme dag en kennelijk hadden veel mensen elders verkoeling opgezocht want het was verrassend rustig in het park.

Heerlijk voor de meiden en de twee mama’s: geen lange wachtrijen en daardoor ook geen zeurende kinderen over hoe lang het nog duurt voor ze eindelijk aan de beurt zijn…

P1030867Koningin Julianatoren heeft deze zomer veel leuke extra evenementen voor hun gasten. Regelmatig is er een leuke show te zien.

Maandag 14 juli startte de show van Woezel en Pip in de Julianatoren in Apeldoorn. Tijdens je bezoek aan dit familiepark is er voldoende gelegenheid om de show te bekijken, aangezien deze vier keer per dag te zien is.

Tijdens de twintig minuten durende show brengen Woezel en Pip diverse liedjes ten gehore en maken ze leuke en spannende dingen mee. Zo maak je bijvoorbeeld kennis met SuperWoezel, die er achter komt dat het leven van een Superheld helemaal niet zo eenvoudig is. Spannend wordt het als Woezel en Pip opeens in een echt piratenavontuur belanden.

Overigens zijn de vriendjes niet alleen naar Apeldoorn gekomen: Molletje, Buurpoes en Vlindertje laten hun gezicht ook zien tijdens de voorstelling.

P1030894In de circustent waar het optreden is, zijn voldoende zitplaatsen voor ouders en hun kroost. Recht voor het podium staan allemaal kleine opstapjes waar kinderen heerlijk kunnen zitten, zodat ze goed zicht hebben op het podium. Aan de zijkanten en achterin zijn tribunes met stoelen, waar ouders wellicht wat comfortabeler zitten.

Op een gegeven moment werd het wel wat onrustiger in de tent, maar dat had niets met de show te maken. De hoge temperatuur maakte dat het flink zweten geblazen was. Na afloop van de show stroomde deze dan ook rap leeg.

Erg leuk voor alle fans van Woezel en Pip: na afloop van de show kun je buiten op de foto met deze schattige hondjes. Dat er veel animo voor was bleek al snel; de meeste meisjes en jongens die uit de tent kwamen sloten aan in de rij voor een mooie foto als dierbare herinnering aan een dagje Julianatoren!

Voor alle fans van deze honden: De Woezel & Pip Show is nog tot en met 17 augustus te zien in Koningin Julianatoren in Apeldoorn.
Naast deze tijdelijke show waren er deze dag nog meer shows te bezoeken. Het grote sleutelmysterie, Julia’s Dansshow, Jul’s Cowboyshow zijn ook nog te bewonderen in het park. Met ruim 60 attracties en leuke (water)speeltuinen zul je al snel keuzes moeten maken omdat simpelweg alles niet past in één dag.

P1030814
P1030909En omdat een dagje uit altijd een feestje is wordt het park elke dag feestelijk geopend en afgesloten op het podium bij de toren.

Dat de tijd vliegt als je plezier hebt bleek maar weer toen het tijd was om richting huis te gaan: opeens bedachten de drie dames dat ze nog wel in verschillende attracties wilden. Helaas voor hen ging het park toch echt dicht en moe maar voldaan reden wij weer naar huis.

Neem voor  meer informatie omtrent openingstijden, shows en evenementen eens een kijkje op de website van De Julianatoren. 

jul groet

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

The Christmas Show 2019 [verslag]

Zaterdag ben ik met mijn 13-jarige tweeling en een 14 jarige klasgenoot naar The Christmas …