Lodger Wrapper Motion

De Wrapper Motion, een inwikkel deken voor in de autostoel en speelkleed inéén. Met deze zin adverteert Lodger op hun site. Nou dat is het proberen waard…

Wat direct al opvalt is de zachte fleece stof, wat je kind in de winter warm houdt en in de zomer juist weer lekker koel. De wrappers komen in allerlei kleuren en er zijn er ook een paar met leuke prints. Volop keuze dus.

Het grote verschil tussen de Wapper en de Wapper motion is dat je de Motion versie zo kunt gebruiken dat er een soort van broekspijpen ontstaan. Hierdoor is het vervoer van je kindje in een autostoel veilig en prettig. Het is wel even zoeken naar de juiste inwikkel manier, maar gelukkig is er een duidelijke handleiding bijgevoegd. Na een paar keer oefenen is het een fluitje van een cent.

Een nadeel van de Wapper Motion is wel dat door het inwikkelen de handen van je kind ook zijn ingewikkeld. Hierdoor kan je kindje dus tijdens een autorit moeilijk (of eigenlijk niet) spelen. Voor wat oudere baby’s is dit echt een probleem. Voordeel is wel, dat de Wrapper gemakkelijk te gebruiken is als speelkleed, maar ook als wikkeldeken bijvoorbeeld tijdens het voeden of in de kinderwagen.

Conclusie na een paar maanden gebruik: ik raad het iedereen aan om de Wapper Motion te gebruiken. Je hoeft je kindje geen jasje meer aan te trekken. De Wapper is voldoende om je kindje lekker warm te houden in zowel de kinderwagen als de auto. En ben je op bezoek, kun je de Wapper ook weer gebruiken als speelkleed. Dus geen gesjouw met kleden en jasjes.

Bestel dit product hier>>

Share

About Marjel

wplatenburg@home.nl'
Share
Share