Bekijk hier de nieuwste clip van K3

Hallo K3De nieuwste single van K3 met de titel ‘Hallo K3′ in de winkel!  Het is de titelsong van de gelijknamige sitcom, die in het voorjaar van 2011 door de TROS zal worden uitgezonden.

Deze zomer zijn er maar liefst 13 afleveringen gemaakt van ‘Hallo K3!’ met Karen, Kristel & Josje in de hoofdrol. In de serie volgen we het dagelijkse kleurrijke leven van 3 hippe meiden in hun appartement. Samen beleven ze veel plezier en komen ze terecht in komische en herkenbare situaties.

[youtube pAC7LK8qUyY]

De K3 hit van 2009 MaMaSé! stond in Nederland meerdere weken op nummer 1. Ook het album MaMaSé! stond in een mum van tijd op nummer 1 in de hitlijsten. Het album werd drie-dubbel platina! K3 beleeft nu drukke tijden, want vanaf 1 oktober t/m 12 december toeren Karen, Kristel en Josje door Nederland met hun gloednieuwe K3 show, die zo goed als uitverkocht is.

Lees meer:
3 leuke iPhone spelletjes voor peuter, kleuter en dreumes
Kinderen luisteren nog naar radio
Alles in gereedheid voor baby Jan Smit

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

K3 – Vleugels [première-verslag van de nieuwe show van K3]

Het verslag van de première van de nieuwste show van K3: Vleugels komt van mijn …

Share
Share