Coco babyboekje

Het ongelooflijk succesvolle Prentenboek van het Jaar Coco kan het! van Loes Riphagen kan nu ook omarmd worden door baby’s en dreumesen. Met twee stoffen flappen (waarvan er één knispert), geborduurde lijntjes om te volgen, een mooie pluchen bloem en een smaakvol kartonnen cadeautasje is dit babyboekje het ultieme kraamgeschenk.

Het boekje Coco zit in een mooi kartonnen doosje wat het extra geschikt maakt als (kraam)cadeautje. Bekijk / bestel dit boekje hier >>>>

Mening
Ik ben altijd dol geweest op boeken, ook voor mijn kinderen. Flapjesboeken, knisperboeken, van alles had ik in huis zodat ze ook zelf in boekjes konden kijken. Het babyboek Coco zou ook zeker een van de favorieten van mijn kinderen zijn geweest: goede tekeningen met mooi contrast, flapjes, knisperingen, lijnen om te volgen met je vinger, stofverschillen om te voeken…. het heeft eigenlijk alles!

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Ik wil een wiegje worden, zei de wilg

Ik wil een wiegje worden, zei de wilg is echt een boek om in huis te …

Share
Share