Feestelijke première van ‘Flits en het Magische Huis’ [verslag]

Screenshot 2014-04-14 at 09.45.34Flits, een achtergelaten jonge kat, komt tijdens een heftige storm terecht in een mysterieus huis dat bewoond wordt door de oude goochelaar Lawrence. Lawrence deelt zijn sprookjeswereld met een aantal huisdieren en speelgoedfiguren. Hij zorgt ervoor dat Flits zich snel thuis voelt, maar konijn Jack en muis Maggie smeden een plannetje om hem zo snel mogelijk weg te jagen.

Wanneer Lawrence plotseling in het ziekenhuis belandt, probeert zijn neef Daniel het huis stiekem te verkopen. Om dat te voorkomen smeden de bewoners een plan om het huis om te toveren tot een spookhuis, met Flits als hun geheime wapen!

Met de stemmen van Irene Moors, Patrick Martens, Jandino Asporaat en Bram Moszkowicz

Verslag

Zondag 13 april was de première van de 3D animatiefilm, Flits en het Magische Huis in Het Ketelhuis in Amsterdam. Ik ben daar met mijn jongste dochter(10) en haar vriendinnetje naar toe geweest.
Wat was het leuk!! helemaal omdat het om een première ging, dus was Het Ketelhuis helemaal
versierd met ballonnen en lag de rode loper klaar! Natuurlijk waren er ook veel bekende Nederlanders die aan de film hadden meegewerkt.
Screenshot 2014-04-14 at 09.39.08

De film gaat over een jong katje wat nadat hij is gedumpt, op zoek is naar een nieuw huis. 
Hij komt terecht bij het magische huis waar de gepensioneerde goochelaar Laurens woont, die zijn huis deelt met verschillende dieren en speelgoed figuren. Screenshot 2014-04-14 at 09.42.17Niet iedereen is even blij met de komst van Flits…

Hoe het verder gaat moeten jullie zeker gaan zien in de bioscoop!Het is een hele leuke, spannende film, ook voor volwassenen! En dat is fijn als je toch meegaat  met je kinderen.

De film Flits en het Magische Huis draait vanaf woensdag 16 april in 2D en 3D in de Nederlandse bioscopen. Binnenkort vind je op de website van Trotse Moeders een leuke winactie naar aanleiding van deze film!

About Tanja Herrman

tanjaenjeanpaul@hotmail.com'
Behalve Trotse Moeder van drie kinderen ben ik voedings- en gewichtscoach. Op de website van Trotse Moeders ga ik schrijven over (gezonde) voeding en zal ik ook recepten plaatsen.

Check Also

Win 4 vrijkaartjes voor de première van de film Berend Botje – het mysterie van het ei [winactie]

Vanaf 29 september 2021 is de bioscoopfilm Berend Botje: het mysterie van het ei te …