Speelgoed van het Jaar 2021 – puzzel – Escape Room The Game: Puzzle Adventures – Secret of the Scientist

Escape Room The Game: Puzzle Adventures – Secret of the Scientist is Speelgoed van het Jaar 2021 in de nieuwe categorie puzzels. Althans…. deze puzzel maakt kans op deze ultieme titel, je kunt nog stemmen tot 25 oktober 2021 via de website van Speelgoed van het Jaar. Er zijn in die categorie 3 puzzels waarop je kunt stemmen. Daarmee bepaal je mede wat de Puzzel van het Jaar 2021 wordt en… je maakt kans op mooie prijzen!

Omschrijving
Identity Games Escape Room The Game: Puzzle Adventures – Secret of the Scientist is een perfecte kruising tussen een Escape Room en legpuzzel. In het spel verken je een mysterieus huis en ontdek je stukje voor stukje zijn geheimen.

Speel het spel op je gemak in Puzzel Modus of zet de timer aan en probeer de beste score te halen in Escape Room Modus. Speel samen met een partner of geniet alleen van dit spannende spel.

Identity Games Escape Room The Game: Puzzle Adventures – Secret of the Scientist is geschikt voor spelers vanaf 16 jaar.

Bekijk / bestel deze puzzel hier >>>>

Mening
Toen ik de doos zag van Escape Room The Game: Puzzle Adventures – Secret of the Scientist had ik eerst niet door dat het om een puzzel ging. Ik ken “Escape Room” van Identity Games alleen als (bord)spel. En dat concept vind ik erg leuk.

Dit spel is een kruising tussen Escape Room The Game en een legpuzzel. De doos bestaat uit zes vakjes; elk vakje bevat een deel van het verhaal, een legpuzzel van de kamer en spelonderdelen om de raadsels op te lossen. Je gaat op zoek naar een vierdelige code. Deze voer je met de sleutelstukken in op de ‘Puzzel Decoder’ om het symbool van het volgende vakje te vinden. Zo ga je door tot je het hele huis hebt gepuzzeld en bent ‘ontsnapt’.

Het is dus een Escape Room puzzel, waarbij je samen of alleen een puzzel maakt op een echte “Escape Room manier”, door het oplossen van raadsels en logisch denken.  Wat een enorm leuk idee. Aangezien deze puzzel geschikt is voor spelers vanaf 16 jaar, denk ik dat ik hem in een weekend lekker zelf, op mijn gemak, ga proberen. Een ontspannen uitdaging, dat spreekt me wel aan. Alleen al de originaliteit van dit concept is de titel Puzzel van het Jaar 2021 waard!

 

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Rear View Mirror Puzzle: Verkeersdrukte

Puzzelen wat je in de achteruitkijk-spiegel ziet. Dat is origineel! De Rear View Mirror Puzzle: …