De Boeken van het Begin – trilogie (Smaragd, Robijn en Onyx)

Het is een witte kerstnacht. Drie jonge kinderen ontvluchten hun huis voor een gewetenloos en duister gevaar.

Tien jaar later wonen Kate, Michael en Emma in een weeshuis. Ze weten nog altijd niet waarom ze in die kerstnacht van hun ouders werden gescheiden. Het antwoord blijkt verborgen te liggen in een betoverd boek. Wanneer de macht van dit boek is ontketend, komen de kinderen in een wereld terecht waar een goudharige gravin en haar leger zielloze Krijgers heersen. Daar wordt duidelijk dat er nog meer betoverde boeken zijn met weergaloze krachten. Kate, Michael en Emma moeten naar deze boeken op zoek als zij ooit hun ouders nog terug willen vinden…

De Boeken van het Begin-trilogie is een bundeling van Smaragd, Robijn en Onyx en is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Recensie
Vanaf dat ik de recensie van de drie losse Boeken van het Begin (Smaragd, Robijn en Onyx) las, had ik al zin om ze zelf te lezen. Ik houd van dit soort boeken, maar het kwam er steeds niet van. Ik heb al wel meer informatie gelezen over deze boeken (in het Engels)

Nu zijn de drie losse boeken gebundeld in een ruim 1000 pagina-dikke trilogie. Heerlijk. Een boek wat ik mee ga nemen op vakantie. Ik heb echt heel veel zin om er aan te beginnen.

Wanneer ik in het boek blader, weet ik dat ik er verstandig aan doe om te wachten tot ik echt vakantie heb. Vanaf de eerste pagina word ik gegrepen door het verhaal wat op een prettige manier verteld wordt.

Echt een mooi cadeau wat bedoeld is voor kinderen (vanaf 9 jaar t/m puberteit) maar wat ik zelf echt eerst ga lezen!

De Boeken van het Begin trilogie – John Stephens
Hardcover, 1008 pagina’s, uitgeverij Van Goor
Bestel dit boek hier >>>>

Share

About Fenna

fenna@hupemail.nl'
Mijn naam is Fenna, ik ben samen met Jonah en Trotse Moeder van een aantal eigen kinderen, stiefmoeder van een aantal cadeau-kinderen en heb in mijn werk ook dagelijks met kinderen in diverse leeftijden te maken, dus ik kan vanuit een rijke ervaring voor Trotse Moeders schrijven en heb daar veel zin in.

Check Also

De man die met poppen speelde

De man die met poppen speelde. Wanneer een thriller zo’n titel heeft, geeft me dat …

Share
Share